Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Στο σφυρί;


Από τις 2.646 αιτήσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών έγιναν δεκτές οι 7…

ethnos Κοροϊδία...
Γράφαμε προσφάτως για τα απογοητευτικά αποτελέσματα που έχει, μέχρι στιγμής, η ρύθμιση Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Χθες η ΕΚΠΟΙΖΩ αποκάλυψε ότι από τις συνολικά 2.646 αιτήσεις που έχουν σταλεί στις τράπεζες, αποδεκτές έχουν γίνει μόνο… επτά (7)!
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει για να σταματήσει η κοροϊδία σε βάρος των υπερχρεωμένων πολιτών ή... αυτή η πολυδιαφημισμένη ρύθμιση δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πυροτέχνημα;
papaioannou

Για ντόμινο πλειστηριασμών ακινήτων απο τις τράπεζες κάνει λόγο η καταναλωτική οργάνωση ΕΚΠΟΙΖΩ, καθώς τον Φεβρουάριο λήγει η αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Οι τράπεζες δεν συναινούν σε εξωδικαστικό διακανονισμό με υπερχρεωμένους δανειολήπτες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φόβοι ότι θα βγουν στο σφυρί πολλές χιλιάδες ακίνητα. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι θα προκληθούν αλυσιδωτές επιπτώσεις στις αξίες των ακινήτων, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά θα δουν τις περιουσίες τους να απαξιώνονται και να αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη να βρεθούν στον δρόμο.
avgi...
Σχολιο..Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον Τόπο?....ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!

http://vathiprasino.blogspot.com/2010/12/2646-7.html

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

τράπεζες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ