Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΚΩΣ!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων, ο Δήμος Κορυδαλλού, που χρωστάει πολλούς μήνες μισθούς, υπερωρίες και ένσημα, ταυτόχρονα "δανείζεται ατόκως", με εντελώς παράνομο τρόπο από τους εργαζόμενους, εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Δηλαδή, ενώ παρακρατεί από το μισθό τους δάνεια προς το παρακαταθηκών και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στη συνέχεια δεν τα αποδίδει.


"...Πάνω από ένα χρόνο οφείλονται και παρακρατούνται τα δάνεια προς το ΤΠΔ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...", [ανακοίνωση της 22/3/2011]

Η πραγματικότητα, που έχει αποκαλυφθεί προ πολλού παρά τις διαρκείς διαψεύσεις της Δημοτικής Αρχής είναι ότι ο Δήμος Κορυδαλλού έχει ουσιαστικά πτωχεύσει.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι τραγικό το ότι ο Δήμαρχος, αντί να αποδεχτεί με ειλικρίνεια την κατάσταση -και φυσικά την ευθύνη του για την πολιτική των δανείων και των πελατειακών σχέσεων- και να ζητήσει από την αντιπολίτευση να βάλει πλάτη, εξακολουθεί να κρύβει την αλήθεια.

Δυστυχώς προβλέπουμε πολύ πιο δυσάρεστες εξελίξεις για τη συνέχεια.

Εδώ η τελευταία αποκάλυψη για την δέσμευση του λογαριασμού της ALPHA BANK και το θρίλερ του έργου "Νέο Δημαρχείο"


Εδώ τα παρατράγουδα της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ
πού έγινε άψε σβήσε και τα στοιχεία παραμένουν για λίγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ