Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Korydallos BANK

Αλλά και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού δεν απάντησε στο πολύ εύκολο ερώτημά μας (από 8 Απριλίου) για τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους


Έλαβαν ηλεκτρονικά την ερώτηση και δεν μας απαντούν οι Δήμαρχοι. Εμείς όμως τους φροντίζουμε. Του ενός, του δείχνουμε τις λακούβες (εδώ ο συνδρομητής μας κύριος Μπενετάτος). Του άλλου, θα του προσφέρουμε μια πολύ χρήσιμη πρόταση για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου.


εικ 1, (η ωραία τελετή)
περισσότερα για την τελετή αυτή αναφέρονται εδώ αλλά και εδώ

εικ. 2 (ανεξάρτητοι και ...μπατίρηδες)















Με κλικ εδώ και εδώ επίσης, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, ότι λίγο μετά την ωραία αυτή τελετή, το έργο με τους διασφαλισμένους πόρους, που θα τελείωνε σε δέκα μήνες... "κόλλησε".

Στην συνέχεια, παρακαλούμε να διαβάσετε εδώ: Στα θέματα της 5ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού περιλαμβάνεται:
"Λήψη απόφασης για την έγκριση όρων σύναψης δανείου ύψους 2.800.000,00€ με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, για λειτουργικές δαπάνες".
Ο λογαριασμός των δανείων σε αυτήν την πόλη έχει χαθεί... Είναι -αυτό- ένα κοινό μυστικό, που το γνωρίζουν όλες οι παρατάξεις, οι βουλευτές και τα κόμματα, οι χίλιοι και πλέον εργαζόμενοι, η περιφέρεια και η κεντρική διοίκηση, οι προμηθευτές, αλλά πλέον και ο κάθε περαστικός από το Δήμο! Αφού τα προβλήματα έχουν γίνει ορατά και ως το τέλος του έτους θα λάβουν κατά πάσα πιθανότητα τραγική διάσταση. Διαβάστε και εδώ, (οι προβλέψεις έχουν γίνει εγκαίρως)


Υπάρχει λοιπόν μιά πρόταση για το Δημαρχείο, εφόσον οι Δημότες επιλέξουν και πάλι ότι αυτό το είδος Διοίκησης του σημερινού Δημάρχου, κυρίου Κασιμάτη τους αξίζει και πρέπει να συνεχιστεί...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

εικόνα (3)
"korydallos BANK"




Κύριε Δήμαρχε,
έτσι ή αλλιώς, σε κάμποσα χρόνια που -ίσως- θα τελειώσει αυτό το έργο, θα ανήκει τετράκις ή πεντάκις στις τράπεζες.
Η σκέψη είναι απλή. Του δίνετε την κατάλληλη όψη, τους παραδίνετε τα κλειδιά και κλείνει ένα μέρος του χρέους.



*Από τις 8 Απριλίου το ερώτημά μας, θα κλείσει μόνο όταν υπάρξει δημόσια απάντηση.

* Καραμούζα ΑΣΕΠ

*Καραμούζα με Ιωαννίδη και λατομεία

*Καραμούζες με δένδρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ