Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, δημοτικές εκλογές: Οι έξι υποψήφιοι της 16χρονης πόλης με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Χουρσαλά. (βιογραφικά)


🔽
Καλλιόπη Κατσουράνη
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΓεννήθηκα το Σεπτέμβριο του 1967. Γονείς μου είναι ο Νίκος και η Κατερίνα Κατσουράνη. Έχω ένα γιό 30 ετών. Εργάζομαι στο Υπουργείο Πολιτισμού. Είμαι μέλος του Πάμε Αλλιώς και είμαι τοποθετημένη με την Αριστερά, όπως το απαιτούν οι συνθήκες.
Μέχρι την ίδρυση του Συνασπισμού ήμουν μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Υπουργείου Πολιτισμού.Σήμερα ανήκω στον κοινωνικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και δραστηριοποιούμαι συνδικαλιστικά στον εργασιακό χώρο.Συμμετείχα ενεργά στην πρωτοβουλία μελών του Πάμε Αλλιώς που μαζί με τη 16χρονη πόλη αποτελούν σήμερα την   Αυτόνομη - Ανοιχτή Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών / 16χρονη πόλη – Παμαλλιώτες Ενεργοί.Συμμετέχω ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο συνεργασίας Κορυδαλλός - 1 Βήμα Μπροστά / 16χρονη πόλη - Παμαλλιώτες Ενεργοί με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Χουρσαλά.

🔽

Προκόπης Φωτεινόπουλος
Προκόπης Φωτεινόπουλος 
Γεννημένος στη Νίκαια το 1965, από δυο βιοπαλαιστές με καταγωγές στη Ζαχάρω της Ηλείας και στα Ταμπούρια του Πειραιά. Μεγάλωσα και ζω στον Κορυδαλλό είμαι πατέρας τριών παιδιών, έχω σπουδές στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιά, έχω σχεδόν τρεις δεκαετίες ένσημα εκ των οποίων τρία χρόνια σε εξαρτημένη εργασία και τα άλλα ως επιχειρηματίας. 

Στις αρχές της δεκαετίας του 80 διέθεσα τον καλύτερο εαυτό μου ακολουθώντας  ένα ελπιδοφόρο ποτάμι ιδεών και ανθρώπων: 
Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση...
Στην πορεία του χρόνου οι ίδιοι άνθρωποι συνέχισαν με άλλες ιδέες και ανήκω σε όσους διαχώρισαν τη θέση τους.
...
Το 2006 μαζί με έναν μικρό αριθμό φίλων ξεκινήσαμε συζήτηση και αυτο-οργάνωση, έγιναν ανοιχτές διεργασίες και εκδηλώσεις που οδήγησαν το 2008 στην ίδρυση της 16χρονης πόλης. 
Από το 2008 είμαι συντονιστής - υπεύθυνος επικοινωνίας της 16χρονης πόλης.
Το 2014 η 16χρονη πόλη με δημόσιες τοποθετήσεις (1) (2) (3) ........... και δελτία τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ αποφάσισε- συμπορεύθηκε με το Πάμε Αλλιώς και συμμετείχε με 11 προτάσεις στο ψηφοδέλτιο, με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου. (11 προτάσεις: Αφιερωμα Κοινωνικής 2014)
Από το 2013, μέχρι πρόσφατα, αξιοποιήθηκα σε υπεύθυνο ρόλο στον τομέα επικοινωνίας του Πάμε Αλλιώς.
Στην πορεία του χρόνου οι ίδιοι άνθρωποι συνέχισαν με άλλη θεώρηση και ανήκω σε όσους διαχώρισαν τη θέση τους: 
Είναι ολόκληρος ο ενεργός κορμός της δυνατής αυτο-οργάνωσης 16χρονη πόλη, ενώθηκαν μαζί μας δεκάδες ενεργοί παμαλλιώτες. 
Δημιουργήσαμε την Αυτόνομη - Ανοιχτή Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών / 16χρονη πόλη – Παμαλλιώτες Ενεργοί. 

Με δημοκρατική απόφαση, διαφανείς διαδικασίες, δημοσιότητα και συγκεκριμένο πλαίσιο συμφωνίας για θέματα της πόλης επιλέξαμε συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο συνεργασίας. 
Κορυδαλλός - 1 Βήμα Μπροστά / 16χρονη πόλη - Παμαλλιώτες Ενεργοί 
με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Χουρσαλά
Θεωρώ πως η ενέργειά μας αυτή είναι πολύ χρήσιμη για την πόλη και με την επιλογή σταυροδοσίας των πολιτών θα αποδειχθεί διπλά θετική, για έναν καθαρό συσχετισμό με προοδευτικό πρόσημο.        
Προσωπικό ιστολόγιο http://16xronipolifoteinopoulos.blogspot.com/  
Επικοινωνία: p.foteinopoulos@gmail.com


🔽
Νίκος Δουλάμης


ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΑΜΗΣ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλο, όπου και ακόμη μένει στη περιοχή της πλατείας Κανάρια. Αποφοίτησε απο το Ζάννειο πειραματικό γυμνάσιο-λύκειο Πειραιά. Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο gr.popa Ιασίου Ρουμανίας παίρνοντας το πτυχίο στην Οδοντιατρική. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Εργάζεται ως οδοντίατρος καθώς και ως Ακαδημακός διευθυντής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά, στο οποίο είναι υπεύθυνος και του Τομέα Υγείας. Εργάστηκε καθηγητής και υπευθυνος του τομεα υγείας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραια και ως υπεύθυνος ιατρικών υπηρεσιών στην ακαδημία και στα γήπεδα 5*5 στο renti soccer club. Κάτοχος πιστοποίησης -- course director bls/aed -ERC και instructor ECOSEP. Αντιπρόεδρος και εκπαιδευτής του ΙΔΑΦΚ- INΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ . Από την ηλικία των 15 ετών εντάχθηκε στη ΠΑΜΚ και αργότερα στο ΠΑΣΟΚ. Το 2002 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Μανώλη Μπετενιώτη στον Πειραιά. Το 2010 υποψήφιος με την 16χρονη πόλη στον Κορυδαλλό. Το 2014 ήταν υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση "Πάμε Αλλιώς". 


🔽

Αριστέα Μανιατέα
Η Αριστέα Μανιατέα γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό όπου και κατοικεί. Ανήκει στην γ΄ γενιά των Ελλήνων προσφύγων του 1922. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστημίου του Αιγαίου σε θέματα «Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης» Υποψήφια βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους στις Εθνικές Εκλογές του 2009 στη Β΄ Πειραιώς. 
Εχει εργαστεί ως ποιοτικός ελεγκτής στο Υπουργείο Γεωργίας και ως Εκπαιδευτικός στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση της Β΄θμιας (Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, ΟΓΕΚΑ Δήμητρα, ΣΔΕ) εκ των οποίων έξι χρόνια ως διευθύντρια στο 8ο και 2ο Γυμνάσια Κορυδαλλού και τρία χρόνια ως εκπαιδεύτρια στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Φυλακών Κορυδαλλού διδάσκοντας Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕ και εκλεγμένη αντιπρόσωπος από το 1998-2002. Υπηρέτησε στον Σύλλογο Γεωπόνων εκπαιδευτικών ως μέλος του ΔΣ από το 1985 και Πρόεδρος (1999-2000). Είναι μέλος της Ένωσης Ποντίων Κορυδαλλού. Στο παρελθόν διατέλεσε πρόεδρος και μέλος ΔΣ στο Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Αποστόλων –Καλάμου. Αττικής
🔽
Ορφέας Χατζηδημητρίου

Ορφέας Χατζηδημητρίου γεννήθηκα το Μάρτη το 1989 στην Αττική, έμεινα και μεγάλωσα έως και την ενηλικίωση μου στις γειτονιές του κορυδαλλού. Εκεί γνώρισα τη σχέση μου με τον πολιτισμό και βρήκα μέσα από το εργαστήρι του δήμου Κορυδαλλού και από το σχολείο μου την κατεύθυνση που ύστερα ακολούθησα σπουδάζοντας στο θέατρο τέχνης. Είμαι τα τελευταία 15 χρόνια ενεργός ηθοποιός σε παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, σε διαφημιστικά. Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων και με παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους φίλους. Αγαπάω την πόλη, αγαπάω την φύση, μου αρέσει να ταξιδεύω και να γνωρίζω νέους τόπους, να επιστρέφω στον τόπο μου και να φέρνω ότι νέο συνάντησα. Μου αρέσει να ζω σαν 16χρονος και να δημιουργώ όπως δημιουργούσα σε αυτή την ηλικία χωρίς δόλο, με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. έτσι στην πορεία μου μπόρεσα να συνεργαστώ με παιδιά ηλικίας 5 έως 95 ετών και να φτιάξουμε παραστάσεις, θεατρικές ταινίες ακόμα και θέατρα. Είμαι περήφανος γιατί σε ηλικία 23 ετών μπόρεσα να συνεισφέρω ενεργά με την παρουσία μου στην ιδέα και υλοποίηση του θεάτρου Αρτίκι στην Ερμιονίδα.


🔽


Βασίλης Προβατίδης


 Βασίλης Προβατίδης
Γεννήθηκα στο MontrealCanada και είμαι πατέρας δύο παιδιών.
Στον Άνω Κορυδαλλό μένω από το 1972. Πρόλαβα τις μεγάλες αλάνες του Γηροκομείου και των Λατομείων και για αυτό λυπάμαι που τα σημερινά παιδιά και έφηβοι δεν έχουν την ευκαιρία να παίζουν και να αθλούνται χωρίς άγχος για την ώρα και τον τόπο και χωρίς κόστος,  αν βρίσκουν βέβαια ανάλογους χώρους. Για αυτό πιστεύω ότι η άμεση αξιοποίηση των λατομείων, με ενέργειες του Δήμου και των κατοίκων, με απλές λύσεις (π.χ. γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, 5χ5), μέχρι την ολοκλήρωση τυχόν μακροχρόνιου προγραμματισμού, είναι αναγκαία.
Στον Κορυδαλλό τελείωσα το 3ο ΓΕΛ. Αποφοίτησα από το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ), στην συνέχεια αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και τέλος το 2011 αποφοίτησα από το τμήμα Νομικής του ΕΚΠΑ. Αυτή τη στιγμή είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στην Χρηματοοικονομική – Τραπεζική του ΕΑΠ. Η σχέση μου αυτή με την εκπαίδευση με οδηγεί στο συμπέρασμα,ότι η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση και τη μόρφωση περισσότερο από την διεκπεραιωτική σημερινή διαδικασία, για να στηρίξει τους πολίτες στις ανάγκες των σύγχρονων εκπαιδευτικών συστημάτων (π.χ. Γραφείο Εκπαίδευσης, υποστήριξη στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προγράμματα επιμόρφωσης και πιστοποίησης κλπ).
Επαγγελματικά, μετά την απασχόλησή μου στον ιδιωτικό τομέα, πέρασα στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και μετά την αποφοίτησή μου εργάζομαι στον Δημόσιο Τομέα. Συγκεκριμένα έχω εργαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση β΄ βαθμού, στο χώρο της Υγείας και από το 2010 στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ. Εκεί εργάστηκα στην Διεύθυνση Προϋπολογισμού Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, ενώ από το 2012, η οργανική μου θέση και απασχόληση είναι στο Τμήμα Ειδικών Θεμάτων και Νομικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κρατικών Εγγυήσεων και Κίνησης Κεφαλαίων. Παράλληλα είμαι και δημοσιονομικός ελεγκτής (έλεγχος οικονομικών φορέων του Δημοσίου). Λόγω της επαγγελματικής μου αυτής πορείας, πιστεύω ότι οι λύσεις στα οικονομικά ζητήματα ξεκινούν από το εξορθολογισμό εσόδων και δαπανώντων φορέων του Δημοσίου και στηρίζονται πρωτίστως στην ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ των οικονομικών στοιχείων και ενεργειών (π.χ. πλατφόρμα πληροφορικής αποκλειστικά για τα οικονομικά του ΔΗΜΟΥ, όπου μπορεί να αναφέρονται αναλυτικά οι δαπάνες και οι εναλλακτικές επιλογές οι οποίες τελικά δεν πραγματοποιηθήκαν για τις ίδιες δαπάνες κλπ) και που μέσα από ουσιαστικό ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ των πολιτών μπορεί να οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.
Αγαπάμε τον Κορυδαλλό, την άκρη του λεκανοπεδίου, την άκρη των ονείρων μας και για αυτό θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία που του αξίζει.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽Το κοινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -

«Κορυδαλλός – 1 βήμα μπροστά» 
και 
«16χρονη πόλη - παμαλλιώτες ενεργοί» 


Η πόλη μας χρειάζεται μια δημιουργική ώθηση, μια αποφασιστική αλλαγή, έχει δικαίωμα να απεμπλακεί από το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η πολυετής παρουσία της απερχόμενης διοίκησης και το άχαρο παιχνίδι εναλλαγής ρόλων μιας στενής ομάδας προσώπων.

Δεσμευόμαστε για το τέλος αυτού του κύκλου, για τη θεσμική αποκατάσταση όλων των λειτουργιών του Δήμου σύμφωνα με το ρόλο του, και σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει και αξίζει η πόλη μας.

Δεσμευόμαστε για αξιοκρατία, διαφάνεια, νομιμότητα, δημοσιότητα και λογοδοσία. 

Δεσμευόμαστε για ουσιαστική και διαρκή συμμετοχή των πολιτών στον προγραμματισμό, τη λήψη αποφάσεων και τον έλεγχο των πράξεων και ενεργειών που αφορούν τη ζωή τους.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Δήμου μας με κατάλληλη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με σεβασμό στο περιβάλλον με διαρκή προσανατολισμό τη βελτίωση της πρόσβασης των πολιτών σε υψηλής ποιότητας δημόσια αγαθά.


Δεσμευόμαστε, για το άμεσο ενδιαφέρον στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών για τα εγκαταλελειμμένα τμήματα της πόλης, για την άμεση βελτίωση των προϋποθέσεων εκπαίδευσης, συγκοινωνιακής σύνδεσης και εξυπηρέτησης, περιβαλλοντικής προστασίας- επένδυσης και ασφάλειας για τη ζωή και την περιουσία. 

Δεσμευόμαστε για την αποφασιστική συμβολή μας στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων με ενθάρρυνση και με σχέδιο. 

Δεσμευόμαστε στη σταθερή προσπάθεια αναβάθμισης του ρόλου της νεολαίας στα πράγματα της πόλης. 

Δεσμευόμαστε ειδικά για την κάλυψη των αναγκών της πόλης σε βρεφονηπιακούς σταθμούς με ποσοτικούς όρους αλλά και με γεωγραφική αντιστοίχιση των υπηρεσιών.

Δεσμευόμαστε για την ενεργή παρουσία και φροντίδα του Δήμου για τους οικονομικά ασθενείς και τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας και την ενθάρρυνση της αλληλεγγύης.

Επιβεβαιώνουμε και εκφράζουμε τη βαθιά μας πίστη στη δημοκρατική διαδικασία με σαφή απόσταση και αντίθεση στην εκδήλωση του νεοναζιστικού φαινομένου, τασσόμαστε ενεργά με την πλευρά του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Το στίγμα των δυο Κινήσεων και η διαφορετική προέλευση μας είναι γνωστά. Η διαφορετικότητά μας υποτάσσεται στο κορυφαίο στοιχείο αυτής της συνεργασίας που είναι η αγάπη μας για την πόλη. 

Η συμφωνία μας είναι αμιγώς αυτοδιοικητική και αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τα πράγματα της πόλης. 

Είμαστε εδώ με τον καλύτερο εαυτό μας. 

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση 
Κορυδαλλός – 1 Βήμα Μπροστά 
Αυτόνομη Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών 

16χρονη Πόλη – Παμαλλιώτες Ενεργοί

koinoniki_09_apr_2019

5 σχόλια:

www.3wae.com είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
www.77yum.com είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
面具 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
OL爆乳混血美女 είπε...

色熟女交友聯誼
愛情小說
現金板
免費av1688影音娛樂網
視訊色妹妹
成人影音
淫女交流
通博歐博百家
色a片免費看

Κλειδαράς Σπανός είπε...

Κλειδαράς Γλυφάδας Σπανός
Άνοιγμα πόρτας, Άνοιγμα αυτοκινήτου πόρτες ασφαλείας
πάνω από 30 χρόνια εμπειρία


Ο καλύτερος κλειδαράς νότια προάστια

24 ώρες

Τηλ άμεσης εξυπηρέτησης: 6996.777.777

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ