Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Σε ένα ψηφοδέλτιο «Κορυδαλλός – 1 βήμα μπροστά» και «16χρονη πόλη - παμαλλιώτες ενεργοί».


Το κοινό δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα koinoniki

Η πόλη μας χρειάζεται μια δημιουργική ώθηση, μια αποφασιστική αλλαγή, έχει δικαίωμα να απεμπλακεί από το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η πολυετής παρουσία της απερχόμενης διοίκησης και το άχαρο παιχνίδι εναλλαγής ρόλων μιας στενής ομάδας προσώπων.
Προκόπης Φωτεινόπουλος – Συντονιστής της 16χρονης πόλης - παμαλιώτες ενεργοί Νίκος Χουρσαλάς – Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού

Δεσμευόμαστε για το τέλος αυτού του κύκλου, για τη θεσμική αποκατάσταση όλων των λειτουργιών του Δήμου σύμφωνα με το ρόλο του, και σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει και αξίζει η πόλη μας.

Δεσμευόμαστε για αξιοκρατία, διαφάνεια, νομιμότητα, δημοσιότητα και λογοδοσία. 

Δεσμευόμαστε για ουσιαστική και διαρκή συμμετοχή των πολιτών στον προγραμματισμό, τη λήψη αποφάσεων και τον έλεγχο των πράξεων και ενεργειών που αφορούν τη ζωή τους.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Δήμου μας με κατάλληλη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με σεβασμό στο περιβάλλον με διαρκή προσανατολισμό τη βελτίωση της πρόσβασης των πολιτών σε υψηλής ποιότητας δημόσια αγαθά.

Δεσμευόμαστε, για το άμεσο ενδιαφέρον στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών για τα εγκαταλελειμμένα τμήματα της πόλης, για την άμεση βελτίωση των προϋποθέσεων εκπαίδευσης, συγκοινωνιακής σύνδεσης και εξυπηρέτησης, περιβαλλοντικής προστασίας- επένδυσης και ασφάλειας για τη ζωή και την περιουσία. 

Δεσμευόμαστε για την αποφασιστική συμβολή μας στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων με ενθάρρυνση και με σχέδιο. 

Δεσμευόμαστε στη σταθερή προσπάθεια αναβάθμισης του ρόλου της νεολαίας στα πράγματα της πόλης. 

Δεσμευόμαστε ειδικά για την κάλυψη των αναγκών της πόλης σε βρεφονηπιακούς σταθμούς με ποσοτικούς όρους αλλά και με γεωγραφική αντιστοίχιση των υπηρεσιών.

Δεσμευόμαστε για την ενεργή παρουσία και φροντίδα του Δήμου για τους οικονομικά ασθενείς και τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας και την ενθάρρυνση της αλληλεγγύης.

Επιβεβαιώνουμε και εκφράζουμε τη βαθιά μας πίστη στη δημοκρατική διαδικασία με σαφή απόσταση και αντίθεση στην εκδήλωση του νεοναζιστικού φαινομένου, τασσόμαστε ενεργά με την πλευρά του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Το στίγμα των δυο Κινήσεων και η διαφορετική προέλευση μας είναι γνωστά. Η διαφορετικότητά μας υποτάσσεται στο κορυφαίο στοιχείο αυτής της συνεργασίας που είναι η αγάπη μας για την πόλη. 

Η συμφωνία μας είναι αμιγώς αυτοδιοικητική και αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τα πράγματα της πόλης. 

Είμαστε εδώ με τον καλύτερο εαυτό μας. 

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση 
Κορυδαλλός – 1 Βήμα Μπροστά 
Αυτόνομη Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών 
16χρονη Πόλη – Παμαλλιώτες Ενεργοί

Σύνδεσμος koinoniki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ