Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νέο δελτίο τύπου του συλλόγου εργαζομένων Δ. Νίκαιας.

(Λάβαμε με email, προς δημοσίευση)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ



ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 30/4/2010

ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ



Συνάδελφοι ο Σύλλογος εργαζομένων καταγγέλλει με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τα αντιδραστικά μέτρα της αντιλαϊκής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τήρησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις , αλλά θα μείνει στην ιστορία ως ο καταστροφέας του κοινωνικού κράτους , επιβάλλοντας την οικονομική δικτατορία των καπιταλιστικών τραστ στις πλάτες των εργαζομένων!

Τα «κοροΐδα» για άλλη μια φορά καλούνται να κοινωνικοποιήσουν την κρίση του συστήματος , όταν παράλληλα οι αστοί εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου , η εκκλησία της Ελλάδος , οι τραπεζίτες , οι εφοπλιστές κλπ μεγαλώνουν ακόρεστα τα κέρδη τους ! Τα χρήματα του εργαζόμενου λαού , η υπεραξία της εργασίας του βρίσκονται σε λίγα χέρια .

Η κυβέρνηση , με τα πιο σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί σε Ευρωπαϊκή χώρα από το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου , υπέγραψε και το οριστικό διαζύγιο με την εργατική τάξη ( που διατυμπάνιζε ότι εκπροσωπεί προεκλογικά ) .

Η απάντηση μας στους εκπρόσωπους της ντόπιας και ευρωπαϊκής αριστοκρατίας θα είναι το ίδιο σκληρή όσο και τα μέτρα τους .

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

Καλούμε τους εργαζόμενους την Δευτέρα το πρωί να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΉΣΟΥΝ δυναμικά το ιερό δικαίωμα της απεργίας και να πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 7.00 π.μ.

- ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ!

- ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!

- ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΑΛΑΤΕ. ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ή Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!

neagenia είπε...

@ανώνυμος
Λυπούμεθα πρώτα από όλα, διότι απευθύνεστε στο blog μας για ένα δελτίο τύπου, το οποίο αναδημοσιεύουμε και είναι η θέση ενός συλλογικού οργάνου.

Δεν δημοσιεύουμε τις θέσεις του σωματείου για να μας δώσετε πιστοποιητικά Πασοκοφροσύνης.

Αλλά το ύφος που παρεμβαίνετε νομίζουμε ότι είναι επίσης άσχετο προς την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Αν το κείμενο των συνδικαλιστών έχει απλουστεύσεις ή άστοχες παραδοχές, η παρέμβασή σου @ανώνυμε, είναι τουλάχιστον εξίσου αφοριστική και άγονη. Μην ξεχνάς, ότι πρόκειται για εργαζόμενους που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Το κοινωνικά αναγκαίο, μπορεί να καταργηθεί ότι και αν πιστεύει κανείς για το πολιτικά εφικτό.
http://neagenia-neagenia.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html
Και αν πίστευες εσύ, ότι μπορεί να πεινάσουν τόσοι άνθρωποι, χωρίς να γίνουν απεργίες και διαμαρτυρίες, τότε μην νομίζεις ότι είσαι ΠΑΣΟΚ.
Απλά αφελής είσαι καημένε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ BLOG ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΣΚΤ Ή ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ... ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΣΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΦΑΚΕΣ; ΦΑΚΕΣ ΘΑ ΦΑΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ. ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΛΑΝΕ. ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΟ... Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ - ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...

neagenia είπε...

@ανώνυμος
τώρα ήρθαμε πιο κοντά
Καλή και αγωνιστική Πρωτομαγιά @ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ και λοιποί ενδιαφερόμενοι. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων Νίκαιας ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ !. Η απεργία διαρκείας στην ΠΟΕ ΟΤΑ προτάθηκε από την ΠΑΣΠ αλλά μάλλον δε θα γίνει γιατί δεν την ψηφίζουν ...το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ !!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΠ; ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΣΚ ή ΠΑΣΚΕ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ...

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ