Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Κορυδαλλός: "για μια πόλη αλλιώς", ανάρτηση του korydallos.blolgspot

Αναδημοσίευση αποσπάσματος:

"Ο Κασιμάτης μοιάζει σαν Θεός, που έφτιαξε μια τεράστια πέτρα, όμως τώρα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να τη σηκώσει..."

"...Αυτό θα φανεί στις εκλογές που έρχονται, λόγω όμως του εκλογικού νόμου και της ιδιαιτερότητας των μετακινήσεων και μεταβολών που επιτρέπει σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου μπορεί η περίεργη αυτή συμμαχία του να αποτελέσει θέμα και μετά τις εκλογές, εφόσον καταφέρει να επικρατήσει πάλι.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα του Δημάρχου έχει συσπειρωθεί με φιλόδοξους δελφίνους, οι οποίοι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους και έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα μετεκλογικά σχέδια.

Το αληθές της παρατήρησης ότι δεν πρόκειται για μια συνέχεια του "πάμε αλλιώς", παρά την επιλογή ονόματος της δημοτικής κίνησης δεν στηρίζεται μόνο στις θέσεις απέναντι στη δημοτική αρχή και τον τρόπο συγκρότησης. Φαίνεται και από το ανθρώπινο δυναμικό στη σύνθεση και πολύ εύκολα στους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Κασιμάτη. Είναι μόνο τέσσερις. Και από αυτούς, μόνο δύο ήταν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο των 77 του 2014..."

(Κλικ εδώ για να Διαβάσετε όλο το άρθρο του korydallos.blogspot)

Μαρία Καλαμάρη
επικεφαλής « Για μια πόλη ΑΛΛΙΩΣ»
φωτογραφία από το προφίλ "Πάνος Σκουρλέτης"
(3 Απριλίου 2019,  Ανακοίνωση συνεργασίας της Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού με τον δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ