Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

London: MARCH FOR THE ALTERNATIVE







Εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών διαδήλωσαν χτες στο Λονδίνο
επεισόδια στην Oxford Street

Μία ομάδα διαδηλωτών που επιχείρησαν να καταλάβουν καταστήματα στο κεντρικό Λονδίνο συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν δρόμους του Λονδίνου σε μία μαζική διαμαρτυρία κατά των περικοπών και της λιτότητας που επιβάλλει η κυβέρνηση συνασπισμού.

Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έσπασαν τα τζάμια της τράπεζας HSBC, όπως και των Loyds και Santander και έγραψαν στους τοίχους τα συνθήματα "σπάστε τις τράπεζες" και "κλέφτες", ενώ και το ξενοδοχείο Ritz και το κατάστημα Ann Summers έγιναν στόχος των διαδηλωτών.

Δεκατέσσερις διαδηλωτές τραυματίστηκαν στο κέντρο του Λονδίνου, με δώδεκα εξ αυτών να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δύο να φέρουν μη ανησυχητικά για τη ζωή τους τραύματα.

σύνδεσμος πηγής http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/03/blog-post_4138.html


Η συγκέντρωση αυτή υπερβαίνει κάθε πρόβλεψη για τα δεδομένα των Βρετανών και προϊδεάζει για μια γενικότερη έμπρακτη εκδήλωση της απαίτησης των λαών της Ευρώπης "να διαδραματίσουν ρόλο στις εξελίξεις που διαμορφώνονται ερήμην τους".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ