Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χρήστος Δημόπουλος - "Μπίλης Μπιζέλης"


Ο συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος αφηγείται στα παιδιά τα παραμύθια του Μπίλη Μπιζέλη από το βιβλίο «Μπίλης Μπιζέλης: Οι συσκευές του Μάνου Μανιτάρη» και συζητά μαζί τους για το «Ουράνιο Τόξο»,

την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, στις 18.00, στον Παιδότοπο του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24).
Είσοδος ελεύθερη

Ο Μπίλης και ο Χρήστος συναντούν τον Μάνο, έναν φοιτητή και αθεράπευτο “γκατζετάκια” που έχει ένα σπίτι γεμάτο από ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και ψηφικές συσκευές που δουλεύουν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλούν συχνά-πυκνά διακοπές του ηλεκτρικού στη Λαχανίτσα. Ο Μπίλης κι ο Χρήστος μαθαίνουν στον Μάνο πώς να απαλλαγεί από τις περιττές συσκευές του και να κάνει οικονομία στην ενέργεια.

Η σειρά ΜΠΙΛΗΣ ΜΠΙΖΕΛΗΣ: ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΗ κυκλοφορεί από την Intro Books

Η Λαχανίτσα είναι ένα ιδιαίτερο χωριό, δίχως τουρίστες, ξενοδοχεία ή εστιατόρια, ένα χωριό που δεν θα το βρείτε στους τουριστικους οδηγούς. Οι λιγοστοί κάτοικοί της κοιτούν ο καθένας τη δουλειά του και δεν ενδιαφέρονται για τους άλλους, ούτε για το χωριό τους!
Κι όταν εκεί φτάνει ο γνωστός συγγραφέας Μπίλης Μπιζέλης για να αποτελειώσει το τελευταίο του μυθιστόρημα, αντί για λίγη ηρεμία, συναντά ένα χάος!
Ο Μπίλης, με το μαγικό του τηλέφωνο, επικοινωνεί με το φίλο και συνάδελφό του, τον Χρήστο, ο οποίος κάνει την εμφάνισή του μόνον όταν ο Μπίλης χρειάζεται βοήθεια.
Αφού, στην αρχή, καθαρίζει τον τόπο από τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη, ο Μπίλης, με τη βοήθεια του Χρήστου, πείθει, αμέσως μετά, την κυρία Κολοκυθά να μην χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκάλια!

click2go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ