Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ανυπόγραφη "απάντηση" σε υπογεγραμμένες φωτογραφίες φωτιά! Βράζει ο Κορυδαλλός, οργή των κατοίκων για τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής.

Με τον ακόλουθο τρόπο, από άλλο ιστολόγιο,
"ανώνυμοι" απαντούν στις φωτογραφίες του korydallos.blogspot.com

"Αγαπητό Τρωκτικό
Μετά την αναδημοσίευση ανάρτησης από το Blog korydallos.blogspot.com με θέμα άσκηση πολιτικής προστασίας στα πρώην λατομεία και για την ορθή δική σου ενημέρωση, καθώς και των αναγνωστών σου παρακαλούμε για τη δημοσίευση της σχετικής...
απάντησης

Όταν ο κατήφορος δεν έχει τέλος
με πόλεμο λάσπης εναντίον και εθελοντών

Οι Κορυδαλλιώτες έχουν πλέον πειστεί ότι στην πόλη που ζουν, δραστηριοποιείται ένας κοινός ψευδολόγος, συστηματικός διαστρεβλωτής της πραγματικότητας και συκοφάντης κάθε θετικής πρωτοβουλίας από τον Δήμο Κορυδαλλού.

Αυτή τη φορά όμως θύματα της λασπολογίας του υπήρξαν και 60 πολίτες- εθελοντές μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κορυδαλλού. Είναι άνθρωποι όλων των ηλικιών οι οποίοι θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν ανιδιοτελώς τη βοήθειά τους σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.

Εθελοντές οι οποίοι με την αρωγή και σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού εκπαιδεύονται τακτικά για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθεια σε συνανθρώπους τους, όταν παραστεί ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό το περασμένο Σάββατο στην έκταση των πρώην λατομείων στο Σχιστό Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση της σεζόν σε πραγματικές συνθήκες. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν οι ανάλογες τεχνητές συνθήκες προκειμένου να γίνει εκπαίδευση για πυρόσβεση, καθώς και έρευνα και διάσωση από ερείπια με τη χρήση και ορειβατικού εξοπλισμού. Για την πυρόσβεση στήθηκε μια μεγάλη ξύλινη επιφάνεια, ενώ για τη διάσωση από τα ερείπια χρησιμοποιήθηκαν μπάζα.
Παρούσα στην άσκηση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Δημοτική Αστυνομία Κορυδαλλού και φυσικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, οι οποίοι με την ευκαιρία εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τις ευχαριστίες τους στην ΕΔΟΚ και σε όλους τους εθελοντές.
Για όλα τα παραπάνω βέβαια ο γνωστός διαστρεβλωτής της πραγματικότητας στον Κορυδαλλό δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί. Οι μακρινές φωτογραφίες που ανάρτησε συνοδευόμενες από ένα κείμενο γεμάτο ψεύδη, του αρκούν για να αναδείξει για μια ακόμα φορά την εμπάθεια του, θεωρώντας ότι ενισχύει την αποτυχημένη εκστρατεία λάσπης που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια.
Δυστυχώς για αυτόν και αυτή τη φορά οι εθελοντές διασώστες, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εργαζόμενοι του Δήμου, αποτελούν αδιάψευστοι μάρτυρες. Και ο ίδιος παραμένει ένας μοναχικός, εμπαθής, μίζερος λασπολόγος.

Η πραγματικότητα όμως των φωτογραφιών [κλικ εδώ]
είναι σκληρή και αποκαλυπτικότατη.




Αυτός ο τρόπος, "των αγανακτισμένων εθελοντών πολιτών", διευκολύνει την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορυδαλλού, ώστε να αποφύγει να ομολογήσει το μεγάλο ναυάγιο του αθλητικού έργου, που θα γινόταν στον συγκεκριμένο χώρο.

Για το οποίο ερωτήματα των Δημοτικών κινήσεων που αντιπολιτεύονται

"16χρονη πόλη"

(Πάμε αλλιώς)

εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η κίνηση Δεκαεξάχρονη πόλη, ανοιχτά έχει θέσει τα ερωτήματα αυτά, όχι μόνο προς την Δημοτική Αρχή, αλλά και προς τον πρώην Υφυπουργό κύριο Ιωαννίδη, ο οποίος ποτέ δεν απάντησε.
Η Διοίκηση του Δήμου Κορυδαλλού, έχει προκύψει από το "αντάρτικο" του κυρίου Κασιμάτη, που συνεταιρίστηκε με μια ισχυρή μερίδα της δεξιάς παράταξης.
Το σημερινό αποτέλεσμα στην πόλη είναι ότι "οι μεγάλες πλατείες δεν ανήκουν πια στους Κορυδαλλιώτες αλλά ανήκουν στους καταστηματάρχες που τους την δανείζουν".
Και στον χώρο των "πρώην λατομείων" (έτσι τα αποκαλεί η Δημοτική Αρχή), το πάρτυ των ιδιωτικών συμφερόντων καλά κρατεί...


Ενυπόγραφα: neagenia

Υγ: Κανένα πρόβλημα με τους απλούς γνήσιους εθελοντές, τους οποίους συγχαίρουμε για την προσφορά τους. Για τους υπεύθυνους - επικεφαλείς της επιχείρησης, (αν υπάρχουν, ας βγουν να απαντήσουν επώνυμα).

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

50% των ψήφων του Κασιμάτη στον πρώτο γύρο είναι από δεξιούς ψήφοφόρους. Ούτε αυτοί δεν θα του μείνουν.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ