Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Κάτοικοι της Παύλου Μελά για το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.



ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


Προς : Διοίκηση
Οι κάτοικοι της Π. Μελά στη Νίκαια είμαστε αγανακτισμένοι με την συμπεριφορά της Διοίκησης του Νοσοκομείου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Νικαίας) και του Ελληνικού κράτους , με την αδιανόητη απόφαση τους να μεταφέρουν τα εξωτερικά ιατρεία του Κρατικού νοσοκομείου στο πιο πυκνοκατοικημένο δρόμο (από αυτούς που περιβάλλουν το νοσοκομείο). Η παλαιά είσοδος βρισκόταν σε σημείο μακριά...
από τα σπίτια μπροστά από ένα δημοτικό πάρκο (εάν μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί έτσι… από τη στιγμή που ως μοναδική χρήση του είναι τα κατασκηνώνουν οι συμπολίτες μας τσιγγάνοι για το διάστημα που κάποιος συγγενείς τους νοσηλευόταν). Όπως και να έχει όμως ήταν λογικότερο η είσοδος για τα επείγοντα να βρίσκεται σε σημείο μακριά από τα σπίτια.

Από 1η ημέρα λειτουργίας των Νέων εγκαταστάσεων (τη περασμένη εβδομάδα) άρχισαν και τα προβλήματα :

Τα πεζοδρόμια μπροστά από τα σπίτια μας έχουν γίνει Δημόσια Ουρητήρια…. Αφού δεν παρέχεται από το νοσοκομείο ως φαίνεται η επιλογή κάποιας άλλης καθαρότερης λύσης στους συνοδούς των ασθενών.
Είναι αδύνατον να βγούμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας χωρίς να βλέπουμε θρίλερ. Τα ουρλιαχτά των συγγενών και οι τραυματισμένοι μέσα στα αίματα , αποτελούν την κατά τα άλλα φυσιολογική καθημερινότητα μας.
Είναι μάλλον αδιανόητο σε εσάς που κατέχετε διοικητικές θέσεις εν έτη 2009 να υπάρχει κάποια υποδομή για να σταθμεύουν (βραχυχρόνια ) οι συνοδοί των ασθενών την ώρα που τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο σας. Με αποτέλεσμα να σταθμεύουν αντικανονικά στα δικά μας parking και εμείς να μην μπορούμε ούτε καν να μπούμε στα σπίτια μας. Οι καβγάδες είναι έντονοι και σίγουρα δεν ευθύνονται ούτε οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά ούτε και οι συνοδοί για την δική σας ανεπάρκεια.


Επειδή είμαστε και εμείς Έλληνες Φορολογούμενοι Πολίτες και παρ’ όλο που ακυρώνετε την υγιή καθημερινότητα στο ίδιο μας το σπίτι , απαιτούμε τη λήψη Άμεσων μέτρων (Όπως να σκεπαστεί ο εξωτερικός χώρος έτσι ώστε να μην έχουμε οπτική επαφή , να δημιουργηθούν θέσεις parking )αλλιώς απαιτούμε την απομάκρυνση των Εξωτερικών σας Ιατρείων .


Αλήθεια πόσο νόμιμες είναι οι Νέες σας εγκαταστάσεις? Κόψατε τους ευκαλύπτους για τις φτιάξετε . Οι κρατικές υπηρεσίες δεν υπόκεινται σε νομοθεσίες όπως οι υπόλοιποι πολίτες? Δεν απαγορεύεται η καταπάτηση του πρασίνου? Μήπως οι νέες σας εγκαταστάσεις εξυπηρετούν και οικονομικά συμφέροντα καταστηματαρχών που βρίσκονται επί της Π. Μελά με αντικείμενο ενασχόλησης τους συνοδούς και ασθενείς του νοσοκομείου σας?


ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ.



ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Π. ΜΕΛΑ

πηγή: troktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ