Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Επιστολή κυρίου Νίκου Τράκα, email έστειλε και ο κύριος Τσιχλάκης, τσιμουδιά οι Δήμαρχοι Μπενετάτος - Κασιμάτης.

Εμείς φυσικά, δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε στα σωματειακά θέματα. Μας ενδιαφέρει κυρίως η νομιμότητα και η διαφάνεια.
Πιστεύουμε ότι και οι συνδικαλιστές δεν επιθυμούν την εμπλοκή τους σε Δημοτικούς ανταγωνισμούς. Ευχαριστούμε τον κύριο Τράκα και αναμένουμε τα έγγραφά του...
Ανοίξτε την επιστολή του πρόεδρου εδώ
.











Παρενέβει με τον ακόλουθο τρόπο και ο κύριος Τσιχλάκης, γραμματέας του Σωματείου και μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/5/2010 ΕΛΑΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ BLOG ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΝΕΑ ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ , KAI ΜΟΥ ZHTOYΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ .
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .
ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ . ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΡΑΚΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΠΛΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ .
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΜΙΛΕΙ , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟ HALKIDONA G.R..
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .
ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ.
ΚΑΜΙΑ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑθΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ . ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ .

ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Πέραν αυτών για την ώρα, δεν επιθυμούμε άλλο δικό μας σχόλιο.

Σχετικά θέματα



Ευχαριστούμε όμως που έγινε "συνδρομητης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ