Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πεθάναμε τον Καμπανέλλη πριν την ώρα του!

Τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης "πέθαναν" τον Ιάκωβο Καμπανέλλη πριν την ώρα του! Το μεσημέρι του Σαββάτου τα περισσότερα ενημερωτικά sites μετέδιδαν την είδηση του θανάτου του μεγάλου έλληνα θεατρικού συγγραφέα, ποιητή και σεναριογράφου. Μεταξύ, αυτών και το INSIDER. Γιαυτό ζητούμε ένα μεγάλο συγνώμη. Θα έπρεπε να είχαμε επιβεβαιώσει την είδηση. Έχουμε ευθύνη γιατί αναδημοσιεύσαμε μια λανθασμένη πληροφορία. Μια πληροφορία που διαβάσαμε σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές πηγές. Λίγο αργότερα, δεκάδες sites και blogs αναδημοσίευσαν την είδηση όπως προκύπτει από την έρευνα που κάναμε στην μηχανή αναζήτησης της google.

Το δημοσιογραφικό αλλαλούμ που επικράτησε για την ζωή ενός ανθρώπου, δείχνει για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν πολλά ελληνικά ΜΜΕ την επικαιρότητα, ενώ παράλληλα, αναδυκνείει σημαντικά ζητήματα δεοντολογίας και πως αυτή διαχειρίζεται.

insider

kathimerini_kampanellis

taNea_kampanellis

Δείτε και εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ