Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στην…ουρά ώρες για ένα εισιτήριο!



Παναγιώτης Πλιάτσιος
Στην ουρά για ώρες, για ένα Δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού περιμένουν εδώ και αρκετές ημέρες δεκάδες δικαιούχοι της Εργατικής Εστίας, στα γραφεία της Κοζάνης! Αιτία, η έλλειψη προσωπικού, καθώς η προϊσταμένη Bίκυ Τσιαϊρη είναι και η…μοναδική υπάλληλος, η οποία καλείται να διεκπεραιώνει περίπου…300 αιτήσεις την ημέρα! Ο «Πρωινός Λόγος» βρέθηκε χθες στα γραφεία της Εργατικής Εστίας Κοζάνης και κατέγραψε τις εικόνες, με δεκάδες κόσμου, από ολόκληρη την περιοχή, να στέκονται…όπου βρουν, να κάθονται σε καρέκλες, σε γραφεία, στις σκάλες, και, φυσικά, όρθιοι περιμένοντας από το πρωί για να εξυπηρετηθούν!!!


Ηλικιωμένοι και όχι μόνο, που ήρθαν ακόμη και από τις…7 το πρωί για να προλάβουν, δεν είχαν καταθέσει τις αιτήσεις τους μέχρι και τη 2 το μεσημέρι, ενώ όλοι ήταν αγανακτισμένοι με την απερίγραπτη αυτή κατάσταση. Αναγνώριζαν, όμως, πως η κυρία Τσιαϊρη κάνει ό,τι μπορεί για να τους εξυπηρετήσει, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στο κράτος και στην πολιτεία!
Η ίδια η προϊσταμένη και…μοναδική στο γραφείο της Εργατικής Εστίας, κάνει υπομονή και μας ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθει υπάλληλος από την Αθήνα, για τις επόμενες πέντε ημέρες, ώστε να ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση. Η κυρία Τσιαϊρη υπογραμμίζει πως, ενώ αρχικά από την Αθήνα είχαν εκτιμήσει πως περίπου 175 θα είναι οι αιτήσεις ημερησίως, αυτές αγγίζουν και τις 300, με την ίδια να κάθεται και επιπλέον ώρες για να εξυπηρετήσει όσους δικαιούχους περισσότερους μπορεί! Δηλώνει ικανοποιημένη από τη συνεργασία με τη Αθήνα και τα κεντρικά γραφεία, που θα στείλουν και υπάλληλο, επισημαίνοντας πως παράλληλα με τις αιτήσεις, θα πρέπει να προχωρήσουν και όλες οι άλλες διοικητικές υποθέσεις της Εργατικής Εστίας, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατο…Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ίδια ξεκαθαρίζει πως «έστω και με κάποια αργοπορία, όλοι οι δικαιούχοι θα εξυπηρετηθούν και δεν θα πρέπει να ανησυχούν…».
sotiras

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ