Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Οικοδομούν το σοσιαλισμό στον Κορυδαλλό.


Διακομματική στήριξη ζητά ο "ανεξάρτητος" Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Στήριξη θα του δώσουν
μόνο οι "πετυχημένοι" μικροαπατεώνες του βουλευτικού κατεστημένου, οι τοπικές παραδουλεύτρες υπερτοπικών εργολαβικών συμφερόντων, οι μεσολαβητές εκδοτικών και μικροεκδοτικών επενδύσεων και ορισμένοι μικροβολεμένοι που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο των παραπάνω αρρωστημένων σχέσεων του σκουριασμένου συστήματος της τοπικής εξουσίας.

Εδώ, ο κ. Κασιμάτης συναντά τον Υφυπουργό της Ν.Δ. κ. Ιωαννίδη. Στην συνέχεια όμως, η φωτογραφία αντικαθίσταται με άλλη, όπου προσπαθεί να ψήσει με δωράκι τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο τίτλος όμως μένει: "Συνάντηση Κασιμάτη - Ιωαννίδη".


Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατέλαβαν θέσεις οργάνων σε Δημοτικό, Νομαρχιακό ή περιφερειακό επίπεδο, υποστηριζόμενα από αυτό ακριβώς το άθλιο και αρρωστημένο σύστημα, αφού έκαναν τα πάντα -σχεδόν- για να διαλύσουν την συλλογική λειτουργία των οργανώσεων και να αποκλείσουν με διάφορους τρόπους τους ανεπιθύμητους, εισηγούνται τώρα κατά πλειοψηφία την στήριξη του ανεξάρτητου υπερδιαπλεκόμενου Δημάρχου.


Ένα μικρό δείγμα από την οικοδόμηση του σοσιαλισμού του κυρίου Κασιμάτη!
πηγή βίντεο:
το φιάσκο της τετραετίας!!!





παραπομπές
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού, διακινούν επιστολή (και μαζεύουν πολλές δεκάδες υπογραφές), με την οποία κάνουν σαφές ότι θα πολεμήσουν σκληρά μέχρι το τέλος "ενάντια στα λαμόγια της πολιτικής" από όπου και αν προέρχονται.

Το neagenia στηρίζει ανεπιφύλακτα την αξιοπρεπή επιλογή της 16χρονης πόλης, μια ελπιδοφόρα πρόταση που διατυπώθηκε πριν από δύο μήνες και βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησης των πιό δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

3 σχόλια:

daskalos είπε...

pros tous diaxiristes

prospathoume na vroume to email sas ..estali ena kimeno gia dimosiefsi sto ksipnistere apo anagnosti theloume na kseroume an einai diko sas i apo allou ..
efxaristo
giannis gia to ksipnistere

neagenia είπε...

daskalos@
δεν το στείλαμε εμείς, πάντως ευχαριστούμε (εσάς και τον αναγνώστη)
το email μας είναι neagenia07@yahoo.gr

prasinos είπε...

κάτω η χούντα του Κασιμάτη

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ