Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

xasodikis τα έγραψε τέλεια, τα αναδημοσιεύουμε αυτολεξί


Estadio Chile

Η αφορμή ήταν αυτή, και με αυτήν την αφορμή ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε αυτό:

"Και όταν θα έρθει η ώρα που θα εγκαινιαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα στηθούν δύο στήλες. Στη μία στήλη θα αναγράφονται αυτοί που βοήθησαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση και στην άλλη θα αναγράφονται αυτοί που την πολέμησαν. Και αυτή η δεύτερη στήλη θα είναι χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε -αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς, και για τους οποίους όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για αυτούς".

Και λίγα λες δήμαρχε. Πολύ επιεικής είσαι. Το σωστό είναι αυτούς τους τελευταίους να τους σφάξουμε στα θεμέλια του γηπέδου, για να δέσουν τα μπετά, αυτό άλλωστε επιτάσσει η λαϊκή παράδοση. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο, καλή λύση είναι και ο δημόσιος απαγχονισμός έξω από το γήπεδο, για παραδειγματισμό. Ή, ακόμα πιο μοντέρνο, δημόσιος βασανισμός και εκτέλεση μέσα στο γήπεδο, πριν από το ματς των εγκαινίων.

Άντε να χαθείς από κει χάμω σαχλεπίσαχλε δημοσιοσχεσίτη. Άντε να κάνεις παρέα με τα φυντάνια της ακροδεξιάς.

1 σχόλια:

Hotel Areti - Nαύπλιο - Βιβάρι - Νομός Aργολίδας είπε...

sovara eipe tetia pragmata?
san edafio apo ti vivlo einai!giati den ftiahnoun kai mia triti stili me tis 10 entoles?

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ