Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ανησυχίες Μπατσογιανάαααατση! Και ανέκδοτα.






" Η πλατεία Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών καλύπτεται από το πανεπιστημιακό άσυλο".
Ωραία προβοκάτσια στήθηκε σήμερα από τον άρτι αφιχθέντα σύντεκνο Μαρκογιαννάαααατση! Η αφορμή για να "ξανανοίξει" πάλι το θέμα του ασύλου, στήθηκε μετά από ένα μεγάλο και ειρηνικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συνδρομή των γνωστών 200 κουκουλοφόρων αλλά και των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ!
Οι προθέσεις του "ακατάλληλου" (και με την τοποθέτηση παλιού του κολλητού στο υπουργείο Παιδείας) να παίξει επικοινωνιακά με την παιδεία άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά! Και βέβαια επειδή θα είναι μονο επικοινωνιακός ο διάλογος για την παιδεία, για μια φορά ακόμη, αυτός θα εξαντληθεί σε τέτοια θέματα τύπου "το πεζοδρόμιο της πανεπιστημίου είναι άσυλο"!
Ελπίζω να μην τσιμπήσουν στο ΠΑΣΟΚ (γιατί στην αριστερά θα τσιμπήσουν σίγουρα) με τέτοια ...ανέκδοτα, όταν η παιδεία στην Ελλάδα έχει καταντήσει πια στο σύνολο της ...ανέκδοτο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ