Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Τάδε έφη ο "μικρός ήρως", με την μεγάλη θέση στο google


Αυτά, γράφτηκαν πριν από λίγο στο δεξί παράθυρο του blog του, σήμερα, 23 Νοεμβρίου.
"Μην ψάχνετε άδικα, με την αλλαγή του έτους το korydallos.blogspot θα αποκαλύψει τους υπεύθυνους λειτουργίας του. Επίσης θα τεθεί ψηφοφορία για την συνέχεια της λειτουργία του".

Ο τοπικός blogger, προτιμά (ή είναι αναγκασμένος) να διατηρεί την ανωνυμία του.
Συχνά οι εφημερίδες, τοπικές και όχι μόνο, τον "παρακολουθούν" και τον ακολουθούν σε ταχύτητα καταγραφής των θέματων της πόλης του.
Συχνά, άλλα blog τον "κατασκοπεύουν" ή τον αναπαράγουν. Τις τελευταίες 100 ημέρες, τον έχουν αναπαράγει τουλάχιστον 11 blog, για τουλάχιστον 20 αναρτήσεις του, που αφορούν πάντοτε:


  • την πόλη του Κορυδαλλού, με έμφαση στα δένδρα και την ποιότητα ζωής.

  • το όρος Αιγάλεω και ευρύτερα περιβαλλοντικά θέματα

To http://korydallos.blogspot.com/, κατέχει μια καταπληκτική θέση ανεύρεσης στη μηχανή του google. Εμφανίζεται δεύτερο στην ανεύρεση του παγκόσμιου ιστού, με τη λέξη korydallos. Και πρώτο, αν επιλέξουμε "ιστολόγια", "εικόνες", με το ιστολόγιο http://16xronipoli.blogspot.com/, να ακολουθεί στην ανεύρεση. Και ταξινομείται στο sync, με κατάταξη "εντός" των 400 πιο δημοφιλών blog, μεταξύ 38.000 blog.Το blogspot korydallos, διαθέτει έναν πλουσιότατο όγκο φωτογραφιών και σχολίων για τον Κορυδαλλό και το Αιγάλεω. Και βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες, κρεμασμένο στην δεξιά στήλη των διαδρόμων μας προς άλλους bloggers. Δεν τον γνωρίζουμε. Μπορούμε να υποψιαζόμαστε μόνο... Και δημοσιεύουμε σήμερα μια φωτογραφία του, επάνω. Και άλλη μια, (που του την χρωστάμε από δεκαημέρου (κάτω)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ