Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Δέν χρειάζεται όμως υπομονή. Χρειάζεται αυτο - οργάνωση

Οι συγγενείς εκτελούν χρέη νοσηλευτών, τα χειρουργεία «παίζεται» αν θα λειτουργούν για 15 μέρες ακόμα. Η κα Όλγα Κοσμοπούλου, πρόεδρος των γιατρών του Νοσοκομείου, επισημαίνει την απαίτηση άμεσων προσλήψεων, … ένα δράμα που το ζούμε όλοι και ειδικά οι άτυχοι ασθενείς...

Σχετικά: (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 07/10/08) http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&tag=9464&pubid=3425149 με τίτλο "χωρίς χειρουργεία"

σχετικά: komvos 3 Οκτωβρίου (αξίζουμε κάτι καλύτερο)

σχετικά: http://www.nomarhiapeiraia.gr/Templates/TIPOS/mines/2007/24-10-2007/21.9.07Vima.jpg

Κύριοι επανιδρυτάδες, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας δεν αντέχει άλλες μεταρρυθμίσεις. Τελειώνετε με τις απογραφές. Ώρα να προετοιμάζετε τα ντοσιέ υπογραφών για την παράδοση. Εσείς, το βλέπουμε, δεν μπορείτε. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε ούτε και εμείς. Η βα(λ)τοπέδευση πρέπει να λάβει τέλος.
Και ας απαιτήσουμε επιτέλους, ένα βήμα μπροστά, τώρα που φεύγετε.

  • Όχι άλλες απογραφές, κατευθείαν δουλειά.
  • Όχι πανηγυρισμούς, όχι αλαζονείες, όχι διορισμούς διοικητών με λογική τακτοποίησης και διορισμούς Υπουργών με λογική ισορροπιών.
  • Και χρειάζεται πολιτική βούληση και σταθερή προσήλωση, στην ιδέα ότι η Υγεία είναι αγαθό, και όχι εμπόρευμα. Και για τη ζωή, πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Ούτε καν "ότι μπορούμε". Στη βάση των στατιστικών και του "μέσου όρου". Δεν υπάρχει μέσος όρος για τον αδερφό και για το πατέρα μας όταν περιμένουμε έξω από το χειρουργείο.

Έτσι είναι και ακούστε μας. Έσεις που φεύγετε.

Και πιο πολύ, εσείς που θάρθετε.Καμία ανοχή δεν θα υπάρξει. Καμία πίστωση χρόνου. Καμία έκπτωση. Και καμία περίπτωση αποδοχής μέσου όρου και λογικής "λιγότερου κακού".

Αναλάβετε λοιπόν την ευθύνη σας!

Φιέστες με σαμπάνιες στα χέρια, διαγκωνισμοί χαιρετούρας, πανηγυρισμοί και βλαχοκαμαρώματα του τίποτα και μετά "συγγνώμη λάθος" δεν παίζει.

Κάτι τέτοια, τα περιμένει ο ίδιος σκουπιδοτενεκές που θα τοποθετηθεί σε λίγο η σεμνότητα και η ταπεινότητα των ηθικολόγων της νεοσυντηρητικής περιόδου που προηγήθηκε.

Ξηγημένα κα με νόημα που ελπίζουμε να το αντιληφτούν όλοι οι προφανείς αποδέκτες, στην γειτονιά, πρίν αρχίσουμε να τους κράζουμε όπως ακριβώς τούς αξίζει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ