Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Θέλουμε ΑΛΛΑΓΗ στο καθεστώς και όχι ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΡΔΕΙΑΣ αυτών των συμφερόντων

Απόσπασμα από τη χτεσινή ομιλία της Καίτης Κυλάκου

Διακρίνουμε στο πλάϊ της εικόνας την τριπλή αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ (Κυλάκου, Δούρου, Τσίπρας), ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αποφασιστικά την Καίτη Κυλάκου σε αυτή την κρίσιμη μάχη.



Απόσπασμα με αποκαλυπτική αναφορά για τα βρεμένα των δυο "αγανακτισμένων" αντιδημάρχων του κ. Κασιμάτη. 
"ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ", ανέφερε αρκετές φορές η Καίτη Κυλάκου...


Κύριε Απερχόμενε Δήμαρχε , παντού χτύπησε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, παντού ΧΤΥΠΗΣΑΝ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Δεν ακούσαμε ΑΛΛΟΥ στον ΠΕΙΡΑΙΑ, δεν ακούσαμε ΟΥΤΕ στην ΑΘΉΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ. Είναι μοναδικά αυτά τα χαρίσματα της Διοίκησης ΚΑΣΙΜΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ και μια εξήγηση. Γιατί έτρεξαν δυο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ και μια ντουζίνα Δημοτικοί ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ να σωθούν. Δημιουργώντας τελικά δικούς τους συνδυασμούς και διεκδικώντας τώρα να ΚΑΝΟΥΝ όσα ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ τόσα ΧΡΟΝΙΑ, Υποσχόμενοι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ τον καιρό που ΣΥΝ-ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ. Αποποιούμενοι όχι μόνο τον απερχόμενο Δήμαρχο , αλλά και το παρελθόν τους, μαζί με τις κομματικές ταυτότητες και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Είναι όμως έτσι; Έχουν όμως αυτό το δικαίωμα; Τι έκαναν π.χ τι πρωτοβουλίες ανέλαβαν για το ταλαιπωρημένο και υποτιμημένο πολύτιμο εμπορικό κέντρο της πόλης; Έκαναν όλα αυτά τα χρόνια κάποια εισήγηση για εξορθολογισμό των δημοτικών τελών, ώστε να μην επιβαρύνονται δυσανάλογα μικρές επιχειρήσεις με μικρό τζίρο, αποκλειστικά και μόνο με βάση το εμβαδόν του καταστήματος; Πρότειναν έστω τη Δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο, ώστε και να εισπραχθούν σταδιακά, αλλά και να λαμβάνουν υπόψη τη δυνατότητα αποπληρωμής από τους επιχειρηματίες; Πρότειναν έστω την Απαλλαγή των καταστημάτων από τα δημοτικά τέλη για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, έως ότου να ανασυγκροτηθεί η εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή; Πόσους μήνες κάνει μια αδειοδότηση καταστημάτος και τι συμβαίνει αν δεν βρείς τον κατάλληλο άνθρωπο να επιταχύνει τις διαδικασίες; Αυτοί είναι οι άνθρωποι της πιάτσας που υπόσχονται τις χρυσές δουλειές τώρα που θα τα λύσουν όλα, όταν γίνουν Δήμαρχοι. Αυτοί, που δεν έκαναν έστω δυο προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια, έστω για τα θέματα της «Αγοράς» όπου επικαλούνται τους ειδικούς. Τονίζω και επαναλαμβάνω σήμερα για να γνωρίζουν οι πολίτες του Κορυδαλλού, την προχτεσινή αναφορά μου στα διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας: Οι πολίτες, που αγαπούν τον Κορυδαλλό, θα πρέπει να το προσέξουν αυτό: "...Είμαστε η βασική δύναμη που βρίσκεται σταθερά απέναντι σε οποιαδήποτε αδιαφανή επιχειρηματικά - μεσολαβητικά συμφέροντα εποφθαλμιούν το Δήμο...".

περισσότερα
http://korydallos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6921.html

http://korydallos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ