Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ήρθε πριν λίγο το κομμένο ρεύμα στην Νίκαια. (2)


Η πρώτη όμως έκπληξη ήταν χτές, 1 Ιουλίου. Πρωί - πρωί κόπηκε η μία από τις τρείς φάσεις. Η ηλεκτροδότηση υπολειτουργούσε ως τις 4.15. Εκείνη την ώρα κόπηκε τελείως. Αργότερα επανήρθε.


Η δεύτερη παρατήρηση:
Τα συνεργεία εκτελούσαν έργο αναβάθμισης που ήταν η αιτία της διακοπής. Ο εργολάβος, τελείωσε τις εργασίες στις 2.00 το μεσημέρι περίπου.
Κατά την αναχώρησή του, καταστηματάρχες της περιοχής, που αγωνιούσαν για να λειτουργήσει η επιχείρησή τους, ρώτησαν το συνεργείο αν έρχεται το ρεύμα.
Η απάντηση ήταν σε λίγο θα έρθει ένα αμάξι της ΔΕΗ να το συνδέσει. (Να ανεβάσει το λεβιέ υποθέτουμε).
Από εκείνη την ώρα, αρκετοί πρέπει να τηλεφώνησαν. Σε τηλεφώνημα που έγινε στις 4.15 η απάντηση δικαιολόγησε ώς εξής: "Γίνονται και αλλού σχετικές εργασίες, το έχουμε υπόψιν".

Και τελικά το ρεύμα συνδέθηκε στις πέντε παρά τέταρτο.
Εν τω μεταξύ, τα παγωτάκια έλιωναν...

Μιλάμε για πολύ μεγάλο κομάτι της Νίκαιας (Λαοδικείας, Π. Ράλλη, κάθετοι δρόμοι - Ατταλείας- Μούγλων κλπ, με πολλά μαγαζιά και κατοικίες).

Όχι πάντως. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτοί που είχαν χρεωθεί να κατεβάσουν τον λεβιέ έπιναν κάπου μεσημεριανή μπυρίτσα. Αποκλείεται. Αποκλείεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ