Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΠΑΓΑΛΕ, ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ.


Υποστηρίζεται βέβαια, ότι ο παπαγάλος είναι ένα ον που του αρέσει η φυλακή του...
Προσπαθούμε να αποδείξουμε το αντίθετο. Από αγάπη στα ζώα. Αλλά και από απέχθεια στη φυλακή. Σε έναν ιδανικό κόσμο, δεν θα υπήρχαν φυλακές. Αλλά και οι παπαγάλοι,μπορεί να ταν αλλιώς. Πιο παλικάρια. Πιο δραστήρια όντα. Με φαντασία. Με δικό τους λόγο ίσως.


Και τότε δεν θα επαναλάμβαναν μονότονα ότι άκουσαν από τα αφεντικά τους:
Τι είστε εσείς και από πού έχετε έρθει; Ποιόν έχετε αρχηγό; και ποιόν θα κάνετε αν δεν έχετε ήδη κρυφά συνωμοτήσει; Eίστε τάδε κόμματος ή δίνα; Δηλώστε τώρα ότι δεν θα πάτε με τον ... Δηλώστε τώρα ότι δεν θα πάρετε μαζί σας και την ......

ΟΠΑ ΦΙΛΕ. Ένας ταπεινός παπαγάλος είσαι. Και δυστυχώς, δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο. Δέν έγινες παλικάρι επειδή έκανες λίγη παρέα με το αφεντικό σου. Ούτε φαντασία απέκτησες. Μια πτωχή αναπαραγωγή λάσπης κάνεις. Με ξένα λόγια. Με ξένη τακτική. Ενάντια στα συμφέροντά σου. Βγές από τη φυλακή παπαγάλε!!! Ελα κοντά μας. Αν η αξιοπρέπεια προϋποθέτει απειθαρχεία, γίνε απείθαρχος. Γίνε φωνακλάς.Βγάλε και καμιά δικιά σου κουβέντα. Άνοιξε τη φυλακή σου, να δεις τι ωραία μπορεί να νιώσεις.
Ξέρεις τι μεγάλη ικανοποίηση είναι όταν νιώσεις ότι εξαιτίας σου το αφεντικό έμεινε χωρίς παπαγάλο;

Δέν θα λείψει ούτε παπαγάλος.
22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ. Σπάμε αποφασιστικά τους μηχανισμούς της σιωπής και τύ συμβιβασμού και γράφουμε ιστορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχετε πέσει πολύ χαμηλά.Κοίτα φίλε μου να ανησυχούν οι άλλοι, μήπως και δεν βρούμε εμείς αρχηγό.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

22 Σεπτεμβρίου πέστε τα όλα. Και ο επόμενος Δήμαρχος, θα είναι ανεξάρτητος που θα τον υποστηρίζει η ΝΔ.Μόνο αυτό μπορείτε να πετύχετε.

prokopis είπε...

Και η κινδυνολογία μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν σου απαντάμε δύο μέρες πρίν την εκδήλωση.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ