Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.


Δυο εβδομάδες μείνανε. Αυτή η συμμετοχή είναι ξεχωριστή. ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΑΦΕΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008- ΠΛΕΙΑΔΕΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΩΡΑ: 19:30

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαβάζοντας λίγο ΤΑΤΟΥΛΗ,ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ neagenia.

Μεταφέρω ότι
διάβασα αυτολεξεί στην καθημερινή.

Ειδικότερα, στο άρθρο του με τίτλο "Από την εκδότρια κ. Ζαχαρέα, στα κόμματα "εστιατόρια" και τη δήθεν ομηρία της κυβέρνησης", ο κ. Τατούλης αναφέρεται κατ' αρχήν στις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του εποπτεύοντος τα ΜΜΕ κ. Ρουσόπουλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και ειδικότερα "στη μεταγραφή στον όμιλο Αλτερ, τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, αλλά και στη νέα δραστηριότητά της ως συνεκδότρια free press περιοδικών".
"Τίποτε μεμπτό δεν θα μπορούσε κανείς να διαπιστώσει στις δύο αυτές επαγγελματικές παρουσίες, αν τις δει ξεχωριστά. Οταν όμως συνδέονται, πιστεύω ακράδαντα ότι δημιουργούν ένα άνευ προηγουμένου ηθικό ασυμβίβαστο" σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Τατούλης και μνημονεύει τη διεθνή εμπειρία, και συγκεκριμένα το παράδειγμα της Γαλλίας (όπου οι κυρίες Κριστίν Οκράν και Μπεατρίς Σενμπέργκ παραιτήθηκαν από τη θέση τους στη γαλλική τηλεόραση όταν οι σύζυγοί τους Μπερνάρ Κουσνέρ και Ζαν Λουί Μπορλό ανέλαβαν τα καθήκοντά τους ως υπουργοί της νέας κυβέρνησης) για να προσθέσει: "Τον ίδιο σεβασμό στην αντίληψη των Ελλήνων πολιτών οφείλει να επιδείξει, αν όχι η κ. Ζαχαρέα, ο κ. Ρουσόπουλος, αν όχι ο κ. Ρουσόπουλος, τότε σίγουρα ο κ. πρωθυπουργός".
Χαρακτηρίζει ακόμη ατυχή την έκφραση της κ. Μπακογιάννη, η οποία προ ημερών είχε πει ότι τα κόμματα δεν είναι εστιατόρια, όπου έρχεται και φεύγει κανείς ανά πάσα ώρα και στιγμή και μνημονεύοντας πάλι τη διεθνή πρακτική (τη στάση της κ. Θάτσερ σε ανάλογα προβλήματα) σημειώνει ότι "το κάθε υγιές και σύγχρονο κόμμα οφείλει να απομακρύνει όσα τυχόν από τα στελέχη του θεωρήσουν το κόμμα "εστιατόριο" στη λογική του "ήλθον, έφαγον και απήλθον"". Σημειώνει ακόμη ότι "ουδείς εξ ημών (όσο υψηλούς θώκους και αν κατέχει, από όποια πολιτική οικογένεια και αν προέρχεται) μπορεί να απειλεί συναδέλφους κοινοβουλευτικούς, κραδαίνοντας επί των κεφαλών τους τη σπάθη της προσφυγής στην κάλπη, διότι το κόμμα δεν είναι τσιφλίκι κανενός". Ακόμη, μνημονεύει πρόσφατη απάντηση του κ. Βουλγαράκη σε σχόλια ακροατών για τον "προκλητικό και πολυέξοδο τρόπο ζωής που ακολουθεί", ενώ σημειώνει ότι σε όλα τα κόμματα, και στη Ν.Δ., "υπάρχει ένα υγιές κομμάτι που αντιστέκεται". Και καταλήγει:
"Αρκετά με τις σιωπηλές πλειοψηφίες! Ηλθε η ώρα να βρούμε πρώτοι εμείς την τόλμη να απομονώσουμε όλα εκείνα τα νοσηρά στοιχεία που παρεισέσφρησαν στο κόμμα και αλώνουν καθημερινά με τις συμπεριφορές τους το οικοδόμημα! Διότι, η βάση του κόμματος, ο ουσιαστικός του πυρήνας συνεχίζει να είναι υγιής, να θυμάται τις δεσμεύσεις, να μένει σταθερός στις αξίες και τις ιδέες που υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε".
Τι κάθεται λοιπόν αυτός εκεί; Και τι τον κοιτάς και συ πρωθυπουργέ μου.Αφού δεν σε κάνει κέφι.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ