Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ,ΧΡΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ






Και δεν γνωρίζουν τίποτα:





o Μαγγίνας παραπέμπει στην ΚΕΔ, ο Ρουσσόπουλος παραπέμπει στο αρμόδιο υπουργείο, ο εκπρόσωπος της μονής απλώς επιβεβαιώνει την πώληση αλλά "δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα". Φυσικά οι ιδιώτες σε λίγο θα λένε "εμεις απλώς περνούσαμε, είδαμε το κτιριάκι, μας άρεσε και αγοράσαμε". Και φυσικά οι φορολογούμενοι πληρώνουν.

Η μνήμη της 6ης Οκτωβρίου του 2004, με την "αποφασιστική αναφορά" του κ. Καραμανλή στο γεύμα Μπαϊρακτάρη "ότι θα πατάξει τους νταβατζήδες", ολοένα και πιό δραματικά μετατρέπεται: από υποτιθέμενη εκκίνηση ιστορικής ρήξης σε ελαφρύ ανέκδοτο.

Δέν έχετε λοιπόν παρα να ανοίξετε την εφημερίδα της κυβέρνησης για να αναζητήσετε εκεί πέντε έξι υπογραφές που προφανώς΄επικύρωσαν-δημιούργησαν το σκάνδαλο. Εύκολο;

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ:

Ένας λαγός συνήθιζε να ρεμβάζει πάνω σε ένα ψηλό δένδρο τραγουδώντας και προκαλώντας περιέργεια για τη συμπεριφορά του. Μιά μέρα τον ρώτησε η αρκούδα, τι στέκεται εκεί πάνω και κελαϊδάει σαν πουλί και καμαρώνει σαν πρόσκοπος. Και ο λαγός, με ύφος φυσικό, βλέμα σταθερό και φωνή αδιάφορη, λέει στην αρκούδα: Τρώω το χορταράκι μου,πίνω το γάργαρο νεράκι μου και άμα μου κάνει κέφι ''πηδάω και κανα λιοντάρι". Φαίνεται τυχαία, ή πιθανόν μετά από συνάντηση με την αρκούδα, μια μέρα περνάει από κεί το λιοντάρι. Στέκεται κάτω από το δένδρο, κοιτάζει πάνω και λέει στο λαγό μια καλησπέρα. Καλησπέρα, απαντάει και ο λαγός με φωνή πουλιού και λαγού μαζί. Είπατε εδώ γύρω τίποτα για τους νταβατζήδες της ζούγκλας, ρωτάει το λιοντάρι. Κοίτα να δείς, εγώ δεν ξέρω και πολλά. Τρώω το χορταράκι, πίνω το γάργαρο νεράκι και που και πού λέμε και καμιά μαλακία με την αρκούδα για να περάσει η ώρα.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ: ALPHA TV


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ