Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Καθηγητής για κλάματα.

Και όμως!
Με τόση δυσκολία που αντιμετωπίζει η χώρα μας
Με ορατά όλα τα στοιχεία της καταστροφής που άφησαν πίσω τους.
Υπάρχει και αυτό.

(parapolitiki.com)
Υπερασπίζοντας το τίποτα!


Με μια ακόμα δήλωση του στη Realnews, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπενθυμίζει σε όλους ότι παραμένει ο τελευταίος νοσταλγός της εποχής Καραμανλή, μιας εποχής στην οποία ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε κάθετι που πλήγωσε τους Έλληνες.


Από τις πυρκαγιές της Πάρνηθας μέχρι τον Δεκέμβρη κι από τις πυρκαγιές της Αθήνας μέχρι την υπόθεση των Πακιστανών, ο Προκόπης Παυλόπουλος συμβόλισε για 5,5 χρόνια αυτό που κάποιοι περιγράφουν ως "η αλαζονεία στην εξουσία".

Άνθρωπος καλλιεργημένος που παρασύρθηκε από τα πολύχρωμα φώτα της Πολιτικής και μεταμορφώθηκε σε ένα θρασύτατο πολιτικάντη που δεν σεβάστηκε σε τίποτα το λαϊκό αίσθημα οργής προς τα πεπραγμένα του Υπουργείου του.

Έμεινε 5,5 χρόνια σταθερός στο πόστο του χωρίς ποτέ και κανένας να τολμήσει να τον μετακινήσει, χωρίς ποτέ κανείς να του ζητήσει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που οι μηχανισμοί ,που ο ίδιος όφειλε να είχε οργανώσει, διέπραξαν.

Σήμερα, μας ζητάει να υπερασπιστούμε το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο πάλαι πότε σεβαστός Καθηγητής, με κάνει να τον λυπάμαι...

Λίγοι άνθρωποι, μικρές πολιτικές, κενές δηλώσεις, ευνουχισμένο ακροατήριο.

link: parapolitiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ