Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Ο Ηλίας Κρούπης στο ψηφοδέλτιο του "Πάμε Αλλιώς" για τον ΚορυδαλλόΓεννήθηκα στο Πασαλιμάνι και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό.

Η καταγωγή μου από τον πατέρα μου, Ιωάννη, είναι από την ορεινή Νότια Πίνδο στα Τρίκαλα κι από την μητέρα μου, Αλεξάνδρα, από την Ελαφόνησο στην Λακωνία. Η Αδελφή μου, Ράνια, είναι brand manager σε Ελλάδα και Κύπρο σε πολυεθνική εταιρία.υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού


 με το "Πάμε Αλλιώς"


υποψήφια Δήμαρχος, Καίτη Κυλάκου

Κρούπης Ηλίας (ιστολόγιο)

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού από το 2013 με τη 16χρονη πόλη.
 
Γραμματέας στο Συλλόγο 
Ελαφονησιωτών.
Μέλος στο ΔΣ της 
Ομοσπονδίας Βατικιώτικων Συλλόγων Λακώνων Αττικής.
Συμμετέχω στην 
Επιτροπή Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω.
Συμμετέχω στο 
Δίκτυο Προστασίας Λακωνίας

Δυστυχώς για την πόλη μας, το 
μεγαλύτερο πρόβλημα , μεγαλύτερο -πλέον- ακόμη κι από αυτό των φυλακών, τείνει να είναι η τεράστια χωματερή 115 στρεμμάτων στα πρώην λατομεία που τροφοδοτείται από το 2007-8 και έως σήμερα, καθημερινά σχεδόν, με νέα μπάζα και σκουπίδια αντί για το Αθλητικό Κέντρο Σχιστού. Η αδράνεια και ανικανότητα που δείχνουν σταθερά οι διοικούντες την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές και συμπορεύομαι με τη Καίτη Κυλάκου και το Πάμε Αλλιώς.

Προερχόμενοι από τη γενιά της
 “16χρονης πόλης” συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του “Πάμε Αλλιώς” με επιδίωξη να ενισχύσουμε τη δυνατότητα των πολιτών να βρουν έναν άλλο, δρόμο ικανοποιητικών απαντήσεων στα συσσωρευμένα προβλήματα. Ανατρέποντας την αδιέξοδη πορεία που δημιούργησε η συμπεριφορά τοπικών και κεντρικών διοικήσεων.

Ως νήπιο πήγα στο 21ο Κορυδαλλού, το σχολείο μου ήταν το 9ο Δημοτικό Κορυδαλλού ενώ Γυμνάσιο συνέχισα στο 5ο Κορυδαλλού και Λύκειο στο ΕΠΛ Κορυδαλλού. Τέλος το 1992 αποφοίτησα από την 1η Δέσμη του ΤΕΛ Κορυδαλλού και συνέχισα ως Μηχανολόγος στο ΤΕΙ Πειραιά. 

Παράλληλα εργάστηκα σε κατασκευές κεραμοσκεπών, επισκευές πλοίων και ως ιστιοπλόος. 

Το 1995 υπηρέτησα την θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις και στη κρίση των Ιμίων ήμουν στο Λόχο Πεζοναυτών από εθελοντές που εξασφάλισαν την περιοχή τους πρώτους δύσκολους μήνες. 

Το καλοκαίρι του 1998, την χρονιά με τις περισσότερες φωτιές, υπηρέτησα στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Από το 1998 εργάζομαι στο Λιμενικό Σώμα. Πιστεύω στην αυτενέργεια των πολίτων. Από το 1997 χρησιμοποιώ το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς.

Το 
2007 η πανέμορφη  Ελαφόνησος βρέθηκε σε μεγάλη απειλή (κατασκευή θερμοδυναμικού εργοστασίου) σε αρχαιολογική περιοχή, corine, natura2000 αλλά και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Ως ενεργός πολίτης και λόγω καταγωγής δραστηριοποιήθηκα πολύ έντονα μαζί και με άλλους αυτενεργούς πολίτες και καταφέραμε και κρατήσαμε την πανέμορφη αυτή γωνιά της Λακωνίας ανέγγιχτη έως τώρα.

Σήμερα και πάλι, 
δραστηριοποιούμαι ενάντια στο ξεπούλημα από το ΤΑΙΠΕΔ της παραλίας (ευαίσθητο αμμοθινικό σύστημα) Σαρακίνικο και Σίμος στην Ελαφόνησοαλλά και υπερ της ανάγκης το Θαλάσσιο Πάρκο στη περιοχή να είναι δημόσιο και να ανήκει στο Δήμο Ελαφονήσου και τους ντόπιους κι όχι να χαριστεί σε ιδιώτες.

Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Πολλές φωτογραφίες μου έχουν δημοσιευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες όπως και σε εκπαιδευτικό βιβλίο του ιδρύματος Ευγενίδου. Έχω κάνει φωτογραφικά ημερολόγια για νησιά του Αιγαίου και δύο φωτογραφικές εκθέσεις στην Ευρώπη ενώ η μία στην Ελλάδα είναι στην πόλη μας, στον Κορυδαλλό.

Επίσης διατηρώ τρεις ιστοσελίδες για την Λακωνία, το 
e-Lakonia.gr, το elafonissos.gr& το monemvassia.gr με δικές μου φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα ενώ διατηρώ και αρκετά blogs.


Αναδημοσίευση από

Κορυδαλλός, Πάμε Αλλιώς - Ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής 2014υποψήφια Δήμαρχος Καίτη Κυλάκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ