Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εκείνοι που έλειπαν!




Από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ΠΑΤΡΑ.
Δεν υπάρχουν συνθήματα. Το σύνθημα θα το φωνάξουν την Κυριακή εκείνοι που έλειπαν.

Read More......


Read More......

Η βάση του ΠΑΣΟΚ βρήκε και πάλι το σύνθημα;


Ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τον λαό και την πατρίδα...
Στη διαδρομή του, βρήκε πάντοτε τον τρόπο να διαδραματίσει ρόλο πρωταγωνιστικό για τις εξελίξεις.

Επιβίωσε και κυριάρχησε εκλογικά, παρά το πρόβλημα στο περιεχόμενο της πολιτικής φυσιογνωμίας του, που άλλωστε τέθηκε πολλές φορές  εντός των διαδικασιών του  με το χαρακτηριστικό ερώτημα της "επανίδρυσης" ή "αναγέννησης".
Τελικά εδώ και -περίπου- δυόμισι δεκαετίες το "πρόβλημα της νέας φυσιογνωμίας" του ΠΑΣΟΚ τέθηκε και ξανά τέθηκε αλλά δεν απαντήθηκε (ή τουλάχιστον δεν συμφωνήθηκε ποτέ μια ορατή και κοινά αποδεκτή απάντηση).

Στη σημερινή φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσουμε (πλην της ιστορικής διαφοροποίησης)  τη διαφορά από τον (άλλο) πολιτικό φορέα, της συντηρητικής παράταξης.

Αυτή είναι η αιτία που -εδώ και χρόνια- τα συνθήματα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ανέλαβαν να τα γράφουν εταιρίες διαφημιστικές και να τα υπαγορεύουν στα μέλη του.

Μετά από χρόνια, δυνατές συνισταμένες από τη βάση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιδιώκουν ξανά να κινηθούν ανεξάρτητα από το μήνυμα των διαφημιστικών εταιρειών της κορυφής και παράγουν, πάλι, αυθόρμητα ένα σύνθημα. Δεν το φωνάζουν στις πλατείες, δεν το γράφουν στους τοίχους, μερικοί μπορεί να μην το δηλώνουν ούτε στην οικογένειά τους. Θα ακουστεί όμως μεθαύριο στις κάλπες και σίγουρα δεν θα αρέσει στις εταιρίες αλλά θα κάνει εντύπωση.
Το σύνθημα του ΠΑΣΟΚτζη σε αυτές τις εκλογές:
"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ"

Read More......

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ