Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Έκκληση για αίμα

Άμεση έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια στον Ευαγγελισμό



αΠΌ
http://kroupis.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html

"Ο συνάδελφός μας Δημήτρης Στρατηγός νοσηλεύεται στην Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και λόγω της κρίσιμης κατάστασής του χρήζει άμεσης ανάγκης λήψης αίματος και αιμοπεταλίων.

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να επισκεφθούν την αιμοδοσία του Ευαγγελισμού την Παρασκευή και το Σάββατο από ώρα 08:30 έως 14:00 (δεν χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία).

Ο φίλος και συναδελφος (απόστρατος πλέον, λόγω σοβαρότατων προβλημάτων υγείας) Δημήτρης είναι πραγματικός μαχητής. Στην κρίση στα Ίμια υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις και μετά σειρές στο Λιμενικό Σώμα. Συνοδός σκύλου Κ-9, της υπέροχης Μίρκας (το ανοικτόχρωμο μαλινουά της φωτογραφίας), ο Δημήτρης κατάφερε πολλές και διακεκριμένες επιτυχίες.

Ως γνήσιος μαχητής, ο Δημήτρης έμαθε να δίνει αγώνα για να κερδίζει εξαιρετικά δύσκολες μάχες, τα πρώτα χρόνια για την πατρίδα, τα τελευταία για την ζωή".

Read More......

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ