Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εμπλοκή "αξιόποινων πράγματων" με "αξιό-πεινα κίνητρα".

Ορισμένοι, -δεν βλέπουν τίποτα άλλο- ασχολούνται να υποστηρίξουν ότι γίνονται αξιόποινα πράγματα, άλλοι, -δεν βλέπουν τίποτα άλλο- παραμένουν, να αναλύουν τα αξιό-πεινα κίνητρα. Οι δυο μονομέρεις προσεγγίσεις, εκτός από το δογματισμό της κάθε πλευράς, εμπεριέχουν και
μεγάλους κινδύνους.

Θύελλα για τον καταυλισμό

Ο καταυλισμός στη νομική είναι απρόβλεπτη υπόθεση και το προκαλούμενο βάρος ιδιαιτέρως δυσανάλογο, για τα όρια των αυτο-οργανώσεων μεταναστών αλλά και για την διαχειριστική επάρκεια που μπορούν να εγγυηθούν οι (ας το πούμε) "εμπλεκόμενοι ακτιβιστές".

Το ίδιο το πρόβλημα, δεν φαίνεται να εξυπηρετείται όπως πηγαίνουν τα πράγματα, αφού
η "θερμότητα" τη συγκεκριμένη ώρα, με τον συγκεκριμένο τρόπο, στο συγκεκριμένο τόπο, είναι εμφανέστατα μια πολύ κακή προϋπόθεση για την εξέλιξη.

Για αυτό, δεν είναι η ώρα για αναλύσεις ούτε είναι ώρα για οποιαδήποτε βαθμολόγηση, πατριωτισμού, ανθρωπισμού ή "αριστεροσύνης", αλλά είναι ώρα για γρήγορη διέξοδο στο θέμα, υπό την έννοια της άμεσης απεμπλοκής του χώρου της Νομικής.

Επειδή περί τυχαίου γεγονότος (η εγκατάσταση εκεί) δεν πρόκειται, ας ευχόμαστε να μην εξελιχθεί τυχαίως ή ηλιθίως σε γεγονός οδηνυρά ανεξέλεγκτο. Όπου τότε, θα δείχνει ο ένας τον άλλο ως υπεύθυνο, αλλά μπροστά στη ζημιά πιθανόν και η απόδοση ευθύνης να μοιάζει αδιάφορη.

Κάπου αλλού γράφτηκε κάπως αλλιώς:

Νομική: Η πιο καλοστημένη προβοκάτσια μετά τη "Μαρφίν"


Η "υπόθεση της Νομικής" είναι μία από τις πιο καλοστημένες προβοκάτσιες μετά το κάψιμο της "Μαρφίν". Μ' ένα σμπάρο δέκα τρυγόνια!

Με μια Νομική ξεχνάς "φράχτη" του Εβρου, δίκη Κορυδαλλού, διόδια, απεργίες, Μιχαλολιάκους, φορονομοσχέδιο, τζογονομοσχέδιο, εξεγέρσεις σε Τυνησίες και Αίγυπτο. Τα πάντα!

Ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετική αφορμή για ολομέτωπες επιθέσεις κατά του ασύλου, των μεταναστών, της Αριστεράς!

Μια τραγωδία σε εξέλιξη!

(Εδώ) naftilos

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Η υπόθεση ότι είναι προβοκάτσια κι οργανωμένη δουλειά είναι εντελώς αστήριχτη. Ας αφήσουμε τη συνωμοσιολογία. Το πρόβλημα είναι αλλού. Το πρόβλημα είναι στο πώς εκμεταλλεύτηκαν τα μεταναστευτικά προβλήματα κάποιοι επιτήδειοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

neagenia είπε...

@δείμος καλησπέρα,
συμφωνούμε, στην αμιγώς δική μας ανάρτηση δεν εκδηλώνεται τέτοια βεβαιότητα. Ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί εκφράζεται, ακριβώς λόγω των επιτήδειων που αναφέρεις κλπ κλπ..
Αν πχ κρατήσει μια εβδομάδα εντός του συγκεκριμένου χώρου η εκδήλωση αυτή, τότε τα μάτια μας πολλά μπορούν να δουν.

Η πληροφορία που παίζει τώρα είναι ότι θα μεταφερθεί αλλού ο καταυλισμός. Αυτό γενικά σαν ιδέα ακούγεται μάλλον η καλύτερη εξέλιξη.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πολιτικά αδιαφορώ αν μεταφερθούν αλλού. Το πρόβλημά τους δεν ήταν η εγκατάσταση, αλλά να έρθουν τα προβλήματά τους στην επιφάνεια. Και αυτό δεν επετεύχθη. Ήταν μία πανωλεθρία του μεταναστευτικού κινήματος, που τώρα προσπαθεί κάπως να αναδυθεί.

diaskronos είπε...

ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ... ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ… ΑΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ!!!
galaxiako.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ