Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κορυδαλλός - Νίκαια. Μια εβδομάδα σιωπής Μπενετάτου - Κασιμάτη.

Με την ανάρτηση της 8ης Απριλίου θέσαμε καθαρά και προκλητικά ερωτήματα στους δυο Δημάρχους. Οι οποίοι, για κάποιο λόγο που αυτοί ξέρουν, εξακολουθούν να σιωπούν.

Όσο για το ιστολόγιο των ανιδιοτελών εθελοντών του κυρίου Κασιμάτη, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για "τσάμπα μάγκες". Παριστάνουν τους αδιάφορους!

Είναι σαφές ότι η ανάρτηση, την οποία έλαβαν με e-mail, όπως και οι δύο Δήμαρχοι, αφορά ένα κρίσιμο ζήτημα διαφάνειας. Το ζήτημα αυτό "χοντραίνει", όσο δεν εμφανίζονται ούτε οι "γυμναστές".

Ακούσαμε και την φήμη που με σαρκασμό και προσβλητική αναίδεια μεταφέρουν οι παπαγάλοι τους. "Ότι παρέμβαση πολιτικού παράγοντα έγινε προς το ΥΠΕΣ, προκειμένου το θέμα να κλείσει.

Το θέμα αυτό δεν θα κλείσει, έστω και αν χρειαστεί να κάνουμε δυο αναρτήσεις την ημέρα.
Το υποσχόμαστε.

(Η ανάρτηση)
Κορυδαλλός, "στην Ελληνική": Καθαρές κουβέντες αλλιώς δεν κλείνει το θέμα ούτε τον Θεό βίσμα νάχετε.

2 σχόλια:

neagenia είπε...

παράλειψη: πηγή φωτό από http://mirmigi.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Sixamata telika kai oi dio e? Eixa akousei kaka logia alla ton diko sas den ton eixa gia toso.... Ton diko mas, ton syntrofo de, ton exoume faei sti mapa kai kseroume ti tomari einai....Sas apeilo na sas kliso to blog etsi kai stamatisete to thema ;)

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ