Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 11,30 πμ στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νίκαιας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος κατά την τελετή θα τιμηθεί ο Στέφανος Ταμβάκης Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού για την πολύ σημαντική προσφορά και δράση τόσο του ίδιου όσο και του Συμβουλίου συλλογικά στην ενίσχυση του ρόλου του αποδήμου Ελληνισμού και της προβολής των εθνικών μας θεμάτων .
Στην απόφαση αυτή κατέληξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Πολιτισμού και Επιστημών στα πλαίσια των τιμητικών διακρίσεων που δίνει κάθε χρόνο σε φυσικά πρόσωπα και φορείς με δυναμική και διακριτή προσφορά σε πολλά επίπεδα .
Το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού με έδρα την Θεσσαλονίκη έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ενεργοποίηση του Ελληνισμού του εξωτερικού στην κατεύθυνση τόσο της προβολής και προώθησης των εθνικών μας θεμάτων ,όσο και στην οργάνωση της λειτουργίας του ώστε ο παγκόσμιος Ελληνισμός να έχει διακριτό και αποτελεσματικό ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι
Στα πλαίσια της τελετής θα γίνει προβολή των δραστηριοτήτων του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, και θα αναφερθεί στην δράση του Συμβουλίου ο τιμώμενος Στέφανος Ταμβάκης .
Επίσης η Μικρασιατική Χορωδία Νικαίας θα παρουσιάσει εορταστικά τραγούδια της .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ