Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Μια ντουζίνα μνηστήρες και όμως: "Ζητείται μνηστήρ".

Πριν από τέσσερις και πλέον μήνες, στον κεντρικό αυτό δρόμο της Νίκαιας, ένα έργο της ΔΕΗ αναστάτωσε όλη την περιοχή. Ορισμένα παρατράγουδα, έγιναν αιτία ανάρτησης από το ιστολόγιό μας (εδώ με κλικ τα παρατράγουδα και η ανάρτηση)

Πριν ένα μήνα, οι λακούβες παρέμεναν ανοιχτές και εμείς επανήρθαμε εδώ (φωτογραφία από την ανάρτηση στις 11 Οκτωβρίου)

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τι επικρατεί σήμερα στην οδό Λαοδικείας.

Η Νίκαια, είναι ένας μεγάλος Δήμος, γιά τον οποίο, χωρίς να βάλουμε τις σάλτσες για την εργατικότητα των ανθρώπων και την ιστορική παράδοση, θα πούμε απλά ότι

ΑΞΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Επειδή ζώντας πολλοί από μας στην περιοχή αυτή, είμαστε σε θέση αβίαστα να διατυπώσουμε το συμπέρασμά μας (επιεικώς) : Αυτό το "περισσότερο" δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα το δώσει ο κύριος Μπενετάτος.

"Ζητείται μνηστήρ"
Για τον Δήμο της Νίκαιας, ο παραπάνω τίτλος δεν αφορά υπερβολή. Αλλά ακριβολογία. Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις!
Μόνο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, άνετα, μετρήσαμε τουλάχιστο μιά ντουζίνα αυτοπροτεινόμενους μνηστήρες, όπου θα πρέπει να προστεθεί ο κύριος Λογοθέτης, και ο πρώην Δήμαρχος κύριος Βασίλης Τράπαλης. Οι οποίοι αυτοδικαίως παραμένουν στη διεκδίκηση.

Φαίνεται όμως, κανένας μνηστήρας δεν διαβάζει το ιστολόγιό μας. Γιατί ο Δήμαρχος κύριος Μπενετάτος, παραμένει απαθής, όμως και οι άλλοι παραμένουν ανύπαρκτοι.
Ψάχνουμε και μεις έναν μνηστήρα.
Δεν απαιτούμε να διαβάζει το ιστολόγιό μας.
Να περπατά στην Νίκαια απαιτούμε μόνο. Να περπατά!

Υ.Γ.(1) Έλεος μνηστήρες μου, αυτός ο δρόμος οδηγεί... στο Κατράκειο



1 σχόλια:

halkidona.gr είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Το halkidona.gr είναι μαζί σας. Πιστεύω πως θα πρέπει σιγά-σιγά, όλοι εμείς που νοιαζόμαστε ακόμα, να ενώσουμε τις φωνές μας.

Η αδιαφορία του Μπενετάτου αλλά και όλων όσων λέγονται αντιπολίτευση και συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το παραμύθι του Δημοτικού Συμβουλίου, που συνεχίζουν να μη δρουν απλά και μόνο γιατί τους βολεύει το σημερινό χάος, που στην ουσία αδιαφορούν ως να έρθει το χρίσμα και να μας δείξουν μετά πόσο ξεφτίλες είναι, με το ψεύτικο ξαφνικό τους ενδιαφέρον, είναι για γέλια. Βέβαια αυτοί μας κοροϊδεύουν [τη δουλειά τους κάνουν], εμείς;

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ