Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Χτύπησαν το tenekedoupoli?

Ένας καλός blogger. Με ενδιαφέροον, πρωτοτυπία, στύλ. Ένα blog με προσωπικότητα. Χάθηκε. Από το πρωί επίσης είχε χαθεί το http://olatablog.blogspot.com "o apopano" με ολόιδια ένδειξη:
"Λυπούμεθα το ιστολόγιο έχει καταργηθεί". Μετά από μερικές ώρες επανήλθε.

Το tenekedoupoli όμως δεν έχει επανέλθει ακόμα. Και οι καιροί είναι πονηροί. Θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί. Ελπίζουμε να είναι περαστικό και ευχόμαστε στον κυρ τενεκέ τα καλύτερα.


Υπενθυμίζουμε ότι εμείς, όπως έχουμε σε προηγούμενη στιγμή αναφέρει, διατηρούμε πάντοτε μπακ-απ κοντινής ημερομηνίας. Όχι μόνο από το blog μας. Αλλά και από ότι θεωρούμε χρήσιμο από άλλα σημεία. Έτσι όπως εξελίσσονται τώρα τα μυστήρια με τις εξαφανίσεις, από την επόμενη εβδομάδα θα κρατήσουμε ανοιχτό και πανέτοιμο να λειτουργήησει δεύτερο (δύδιμο ιστολόγιο) στον αέρα. Έτοιμο σχέδιο αποκατάστασης, ικανό να λειτουργήσει ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΛΕΠΤΌ. Και ότι καταλάβουμε ότι ενοχλησε...
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Φέιγ βολάν.

Το tenekedoupoli, ήταν λιγάκι "σκληρό" blog. Όμως, τηρούσε την δεοντολογία. Αν είναι πρόβλημα της google, σε κάποια στιγμή θα επανέλθει. Αν δεν επανέλθει ως tenekedoupoli, δεν σημαίνει ότι δεν θα βρει ο blogger και τον τρόπο να επαναφέρει αλλού και αλλιώς ότι ενόχλησε. Εμείς, είμαστε στη διάθεσή του για κάθε βοήθεια.
Σωστά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ