Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Αναπλάσεις παιδικών χαρών στην Νίκαια.




Στην ανάπλαση τεσσάρων παιδικών χαρών σε κεντρικά σημεία της Νίκαιας προχωρεί η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και κυρίως των μικρών παιδιών, που ασφυκτιούν από τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής στις μεγαλουπόλεις και την έλλειψη ελεύθερων χώρων για ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση.


Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, υλοποιείται με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από ίδια έσοδα της Νομαρχίας Πειραιά βάσει μελέτης που εκπόνησε ο Δήμος της Νίκαιας, μετά την υπογραφή της αναγκαίας προγραμματικής σύμβασης.


Πρόκειται για παιδικές χαρές οι οποίες βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Νίκαιας και συγκεκριμένα στις πλατείες 25ης Μαρτίου, Δαβάκη, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, στις οποίες προσφεύγουν καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά για διασκέδαση και παιχνίδι.

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ