Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι Γερμανοί, τιμώρησαν όλους τους ιππείς για ντόπινγκ greek-Olympics




Όταν κάποιος θέλει – πραγματικά – να πάρει μέτρα για το ντόπινγκ τότε μπορεί και κάθαρση να κάνει στον αθλητισμό και μηνύματα να περάσει για το μέλλον.
Αυτό έπραξε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γερμανίας, που τιμώρησε σχεδόν ολόκληρη την ολυμπιακή ομάδα Ιππασίας ύστερα από καταγγελίες για ντόπινγκ. Ανάμεσά τους και ο τέσσερις ολυμπιονίκης Λούντγκερ Μπερμπάουμ (φωτό) που παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε παράνομες πρακτικές…
Επί της ουσίας, το άθλημα… διαλύθηκε τόσο στην υπερπήδηση εμποδίων, όσο και στο ντρεσάζ, αλλά και στον αγώνα τριών ημερών.
Μία τριμελής επιτροπή αρχίζει έρευνα τον Ιούνιο με σκοπό να εφαρμόσουν τους κανόνες για το ντόπινγκ, ακόμα και για τις παράνομες πρακτικές που ακολούθησαν ορισμένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Στους Ολυμπιακούς που οι Γερμανοί κέρδισαν στην Ιππασία, τρία χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.
Εκτός από Μπέρμπάουμ και ο Κρίστιαν Άχλμαν είναι μεταξύ αυτών που κατηγορούνται.
Μάλιστα ο Μπερμπάουμ σε συνέντευξή του πριν μία εβδομάδα παραδέχθηκε ότι «στο παρελθόν είχε τη άποψη ότι κάτι που δεν ανιχνεύεται, επιτρέπεται».
Και για να περάσουμε στην πολιτική η παραπάνω δήλωση ισοδυναμεί με αυτή που είχε κάνει ο Γιώργος Βουλγαράκης στο παρελθόν και μάλλον έχει αναθεωρήσει τώρα: «ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό». (αυτά έγραψε το greek-Olympics προχτές)

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ

(κλικ) ΕΔΩ

τι λέτε; ενδιαφέρει; γιατί αν δεν ενδιαφέρει τι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

και τι επαναφορά της πολιτικής τραγουδάμε όλοι μαζί;

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ