Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μια ψυχραιμότερη προσέγγιση για δυο ακραίες, δηλητηριώδεις προσεγγίσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΛΗΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Τελικά η μαλακία μας σε αυτή τη χώρα δεν έχει όρια.
Και παρόλο που συχαίνομαι να γράφω τα αυτονόητα έχει γίνει τόσο μεγάλη η μαλακία μας που τελικά θεωρώ ότι το να λέει κανείς το αυτονόητο είναι σήμερα το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Κάνοντας την πρωινή μου βόλτα στα blogs που παρακολουθώ και ακούγοντας τα πρωινάδικα έπαθα παράκρουση από αυτή την έλλειψη μέτρου και λογικής και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΝΙΧΑΪΣΜΟ με τον οποίο τελικά αντιμετωπίζουμε τα πάντα ως κοινωνία.

Τι εννοώ;
Μα είναι δυνατόν - γαμώ το κέρατό μου - πάνω σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός το μόνο που να απασχολεί ακόμα και σοβαρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης να είναι πώς θα γίνει η ελληνική κοινωνία δύο στρατόπεδα:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και μάλιστα φτάνουν να χαρακτηρίζουν το 23χρονο παλικάρι ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ εναντίον των άλλων ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ, που πρέπει να τιμωρηθεί για να μην νομιμοποιηθεί η αυτοδικία;;

Δηλαδή η απλή παρουσίαση της είδησης, ότι δηλαδή συνέβη αυτό που συνέβη, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ και το να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου με μαχαίρι όπως και το να πυροβολάς στον δρόμο,
ότι υπάρχει ένας νεκρός και μια ζωή ενός νέου ανθρώπου σε βαθιά και πολύχρονη κρίση και ότι η αυτοδικία δεν είναι το μέσον επίλυσης διαφορών σε πολιτισμένες κοινωνίες - έχει εγκαταλειφθεί από την εποχή του ΤΖΑΓΚΟ ΝΤΕ ΡΙΝΓΚΟ στον ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ - και ότι Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ, απλώς τον ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μέχρι να δικαστεί αφού αναγνώρισε ότι το παιδί αυτό δεν είναι ο ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ και δεν θα πάρει πάλι την καραμπίνα να κυνηγάει ΝΟΜΙΣΤΕΡΑΚΙΑ στους δρόμους.

Και θα δικαστεί και θα του επιβληθεί κάποια ποινή - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, διότι ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟ-  και βέβαια η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Ακούνε και παιδιά τα κωλοκάναλά σας και μας διαβάζουν όλους και αν τους παρουσιάζεται τον μικρό για ΗΡΩΑ θα θέλουν να τον μιμηθούν.
Και αν τον παρουσιάζεται ως τον ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ με το πριόνι ΠΑΛΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ από αντίδραση στην οφθαλμοφανέστατη άδικη εικόνα που κάποιοι παρουσιάζουν ΓΙΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ.
[  Έγραψε ] ο Άγγελος  "στην ΠΛΑΤΕΙΑ"



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ