Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στη Σαλαμίνα, 220 μαθητές κάνουν μάθημα σε αποθήκες.


Μάθημα σε αποθήκες κάνουν οι 220 μαθητές του δημοτικού σχολείου Παλουκίων Σαλαμίνας ! Και διαμαρτύρονται κάνοντας "κατάληψη" στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων!

Όπως δήλωσε στο Νewsit o δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τζαβαρής που συνοδεύει τα παιδιά και συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημά τους "τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου στα Παλούκια, κάνουν μάθημα κάτω από άθλιες συνθήκες. Σε ένα σχολείο που χτίστηκε πριν το 1950 για πολύ λίγα παιδιά ενώ τώρα έτσι όπως αναπτύσσεται η Σαλαμίνα το συγκεκριμένο σχολείο έχει 220 μαθητές. Τα παιδιά τα στοιβάζουμε σε αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, μόνο στο απέναντι περίπτερο δεν τα έχουμε στείλει ακόμη για μάθημα. Το 2006 ξεκίνησε η κατασκευή καινούργιου σχολείου η οποία σταμάτησε τον Οκτώβριο του 2010 επειδή ο ΟΣΚ χρωστάει χρήματα, γύρω στις 50.000 ευρώ στον ανάδοχο εργολάβο. Τα παιδιά μας είνα υποχρεωμένα να κάνουν μάθημα εν έτει 2011 σε αυτές τις άθλιες συνθήκες;".

Αυτή τη στιγμή ο Δήμαρχος Σαλαμίνας περιμένει να συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, Ηρακλή Δρούλια ο οποίος απαίτησε για να γίνει η συνάντηση να απομακρυνθούν οι μαθητές από την είσοδο και να κατεβάσουν τα πλακάτ, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Οι μαθητές, παιδάκια του Δημοτικού όλα, παραμένουν έξω από την είσοδο του ΟΣΚ στην οδό Φαβιέρου 30 και απαιτούν το αυτονόητο. Σύγχρονο σχολείο.
Από το allispaideia
ΝΤΡΟΠΗ: Μάθημα σε αποθήκες κάνουν 220 μαθητές

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ