Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δημοσκοπήσεις του κώλου.


Δέκα ανθρώπους περαστικούς να ρωτήσεις στην πόλη, σε όποιο σημείο και αν βρεθείς, καταλαβαίνεις αμέσως ότι η Δούρου στον Κορυδαλλό θα γράψει 50%, ενώ η Καίτη Κυλάκου βρίσκεται  στην πρώτη θέση των προτιμήσεων - με πολύ αέρα από τον δεύτερο...

Ο Γιάννης Μελάς, "έριξε λεφτά" και "δούλεψε εντατικά" για να ικανοποιήσει τη διπλή  φιλοδοξία του (να τιμωρήσει τον Κασιμάτη με τον οποίο έχει αποκτήσει προσωπικές διαφορές και άμα του βγει να γίνει και Δήμαρχος).

Είναι τόσο μεγάλος ο προσωπικός θυμός του με τον Κασιμάτη, που έτσι ή αλλιώς θα κατέβαζε αυτό το ψηφοδέλτιο, έστω και αν ήταν να πάρει 2% και "να πετάξει" ένα σωρό λεφτά.
Αυτή είναι η αλήθεια και όλοι τη γνωρίζουν.

Όπως γνωρίζουν, τώρα που έτρεξε ο χρόνος, ότι το κουτσό ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Μελά, το οποίο κατάφερε να αποτελείται μόλις από 68 υποψηφίους, μπορεί να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό, δεν έχει όμως ελπίδες να ξεπεράσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, είναι εμφανέστατη η διευρυμένη αποδοχή και εμπιστοσύνη που εκδηλώνεται στο πρόσωπο της Καίτης Κυλάκου από τους πολίτες του Κορυδαλλού.

Αυτή είναι η πραγματικότητα...
Αντίθετα όμως προς την πραγματικότητα, όταν συσπειρώνεις τους οπαδούς σου  με βασικό εργαλείο τα ανταλλάγματα που θα μοιράσεις αν κερδίσεις, είναι πολύ λογικό, μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές να χρειάζεσαι "παράσταση νίκης". Διαφορετικά η αποσυσπείρωση μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση.


 Για αυτό, η δημοσίευση "αποτελέσματος τηλεφωνικής δημοσκόπησης" στην ιστοσελίδα "oneminute.gr" δεν αναφέρεται ούτε ποιος πλήρωσε και παράγγειλε ούτε ποια τα ποιοτικά στοιχεία του δείγματος ούτε ποια η ακριβής ερώτηση ούτε ποιοι οι απόλυτοι αριθμοί προτίμησης για κάθε δημοτική παράταξη.
Διαθέτει εγκυρότητα όση και το πέτσινο βιογραφικό του Γιάννη Μελά  (χαρείτε το εδώ σε μια ανάρτηση του neagenia που έγινε ανάρπαστη).
Σύμφωνα με αυτήν, την πέτσινη δημοσκόπηση, ο Γιάννης Μελάς όχι μόνο μπαίνει "με πρωτιά" στο δεύτερο γύρο αλλά διαλέγει και τον αντίπαλό του. Θέλει τον Κασιμάτη για να τον "λιανίσει" στο δεύτερο γύρο, στο πλαίσιο μιας καουμπόϊκου τύπου μονομαχίας, όπως το ονειρεύεται στα εκδικητικά του όνειρα.  Όπως τον βολεύει και όπως αντιλαμβάνεται εκείνος τον απολίτικο καβγά του με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Για το Μελά η δημιουργία αυτού του συνδυασμού ήταν μια περίπτωση ιδιότυπης μαγκιάς, παρά οτιδήποτε άλλο.

παραπομπές
Το μοναδικό τεκμηριωμένο άρθρο -εκτίμηση για τις Δημοτικές Εκλογές στον Κορυδαλλό που διαβάσαμε ως τώρα

Το ψεύτικο βιογραφικό του Γιάννη Μελά

ΚΑΙΤΗ ΚΥΛΑΚΟΥ 
Συνοπτικό βιογραφικό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ