Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Με δυο ρόδες στο Καστρί

Τα νέα της ποδηλατοπορείας

"Με το ποδήλατάκι, θα πάμε στον Γιωργάκη"

Αυτό που ξεκίνησε ως μακρυνό στοίχημα- να πάει η ποδηλατοπορεία ως την πρωθυπουργική κατοικία- πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η κύρια διαδρομή της ποδηλατοπορείας είχε εντυπωσιακή συμμετοχή, παρά το τσουχτερό κρύο (1500-2000 ποδήλατα), ενώ στο τέλος, περίπου 300 ποδήλατα τράβηξαν την ανηφόρα της λεωφόρου Κηφισίας, διέτρεξαν όλο το μήκος του υπο κατασκευή διαδημοτικού ποδηλατοδρόμου, και, μετά από μια απαραίτητη στάση ανεφοδιασμού στην Κηφισιά, έφθασαν μπροστά από το σπίτι του πρωθυπουργού, στο Καστρί.
Ούτε το χιονόνερο, ούτε τα 50 και πλέον χιλιόμετρα της συνολικής διαδρομής δεν μας πτόησαν, προκειμένου να δείξουμε ότι με το ποδήλατο πάει κανείς παντού- ακόμα και στο σπίτι του πρωθυπουργού.
Οταν οι περισσότεροι είχαμε αποχωρήσει, εμφανίστηκε ένας άνδρας της ασφάλειας και είπε ότι ο πρωθυπουργός θα μας δεχθεί. Τι έγινε μετά; Δεν ξέρουμε, είχαμε ήδη φύγει!

Όλη η ανάρτηση προέρχεται από το http://podilates.gr

Εκεί... Ενας από τους πέντε ποδηλάτες που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό εξιστορεί την συνάντηση


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ