Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Το άπιαστο όνειρο...

Επιτυχία



Μέσα στο απαισιόδοξο κλίμα των τελευταίων ημερών, πέρασε κάπως απαρατήρητη και δεν έτυχε της προσοχής που της έπρεπε μια πολύ μεγάλη επιτυχία της χώρας μας. Η μικρή Ελλάδα πέτυχε πριν από λίγες ημέρες κάτι που έμοιαζε με άπιαστο όνειρο.



Θα θυμάστε όλοι πως το ιδανικό οικονομικό μοντέλο των ελληνικών κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας ήταν το μοντέλο της Ιρλανδίας. Η επιθυμία τους ήταν να γίνει η Ελλάδα Ιρλανδία. Ε λοιπόν, τα κατάφεραν. Γίναμε Ιρλανδία.

Το γεγονός πως για να γίνουμε Ιρλανδία χρειάστηκε να χρεοκοπήσει η Ιρλανδία δεν μειώνει καθόλου το μέγεθος της επιτυχίας μας. Τι κι αν οι δυο χώρες έφτασαν στη χρεοκοπία από διαφορετικούς δρόμους; Το αποτέλεσμα μετράει.

Είμαστε η Ιρλανδία του Νότου. Όλο και πλησιάζουμε στη Δανία.

(Αυτά έλεγα στην παρέα μου, ενώ τρώγαμε και πίναμε σε ταπεινό ταβερνείο των Πετραλώνων. Μετά πληρώσαμε ρεφενέ. Σύντομα ο καθένας θα πληρώνει ακριβώς το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτά που έφαγε. Θα γίνουμε δηλαδή και Γερμανία του Νότου.)

Αναδημοσίευση από pitsirikos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ