Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου των οικολόγων για τον Κορυδαλλό.

"παραμένουν ανοιχτοί στον διάλογο σύγκλισης με όλες τις κοινωνικές, οικολογικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις και συλλογικότητες του Κορυδαλλού"
Το δελτίo τύπου που λάβαμε έχει ως ακολούθως:


Ακύρωση εκλογικής συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Κίνησης «πράσινο» - Για την οικολογία» και της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης «Πάμε Αλλιώς»


Χθεσινή συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοτικής Κίνησης «πράσινο - Για την Οικολογία» - μέλος του ομώνυμου Ανοιχτού Δικτύου Δημοτικών Κινήσεων που υποστηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους, αποφάσισε την ακύρωση της κοινής εκλογικής καθόδου της Δημοτικής μας Κίνησης με την Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς» με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου, Δικηγόρο.

Ευχόμενη ειλικρινά στην «Πάμε Αλλιώς» κάθε επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Καλλικράτειο Δήμο Κορυδαλλού, η Δημοτική Κίνηση «πράσινο - Για την Οικολογία» παραμένει ανοιχτή στον διάλογο σύγκλισης με όλες τις κοινωνικές, οικολογικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις και συλλογικότητες του Δήμου μας, έως και την ημερομηνία ανακήρυξης των συνδυασμών, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού και της κουλτούρας του διαλόγου και της συναίνεσης.


Για την Δημοτική Κίνηση «πράσινο – Για την Οικολογία» - ecoprasino@gmail.com
Γιώργος Δημητρίου
Κυριάκος Δουζίνας
Θανάσης Μακρόγλου

Εμείς, ευχόμαστε και εργαζόμαστε, ώστε όλες οι ριζοσπαστικές- οικολογικές δυνάμεις, οι ελεύθερες συλλογικές εκφράσεις και προσωπικότητες να σταθούν υπεύθυνα στο ύψος των σημερινών απαιτήσεων για την πόλη αυτή, που πρέπει να απαλλαγεί από την απίθανη αδιαφανή διοίκηση της πολιτικής εταιρείας του κυρίου Κασιμάτη.
Οι συνεργασίες όμως πρέπει να υπακούν σε αρχές και σε προγραμματικές συγκλίσεις και η κάθε δύναμη πρέπει πραγματικά να σέβεται τις άλλες.
Υπάρχει ακόμη χρόνος.
Εδώ η ανοιχτή πρόταση του Μαϊου από την 16χρονη πόλη, την κίνηση που το neagenia υποστηρίζει ξεκάθαρα, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει (κλικ στην πρόταση)
Θα επανέρθουμε σε μιά καλύτερη στιγμή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ