Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!



..
..
..


[ από:
http://www.30plus-gr.blogspot.com/]

Για την ανατροπή του φιλελευθερισμού
και μια κοινωνία Δικαίου και Αρετής!

(ΠΡΟΤΑΣΗ: του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ)
Το τέλος της υπομονής απαιτεί τώρα ΑΛΛΑΓΗ! Αλλαγή πραγματική και ουσιαστική στις νοοτροπίες και στις πρακτικές! Απαιτεί και ΡΗΞΗ με την Ολιγαρχία προς όφελος του λαού!Απαιτεί γενναίες αποφάσεις με αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία και απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών!
Τρία είναι τα πολιτικά αιτήματα, στα οποία οφείλει το ΠΑΣΟΚ να δεσμευτεί:
1. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ: Δηλαδή, διαγραφή των καταναλωτικών χρεών (δάνεια και κάρτες) αναλογικά στη φορολογική δήλωση του κάθε πολίτη. Δέσμευση, ότι όσοι πολίτες έχουν ετήσια εισοδήματα μέχρι 20.000 ευρώ, τα χρέη τους θα διαγραφούν 100%. Στη συνέχεια, κατάργηση και απαγόρευση όλων των καταναλωτικών δανείων που χορηγούν οι τράπεζες (διακοποδάνεια, γαμοδάνεια κ.λπ.) και όριο στις πιστωτικές κάρτες έως το 10% του ετήσιου εισοδήματος και δικαίωμα κατοχής μόνο μιας κάρτας ανά 20.000 ευρώ ελάχιστο ετήσιο εισόδημα!Φοιτητές, άνεργοι και η γενιά των 700 ευρώ δεν θα έχουν το δικαίωμα κατοχής πιστωτικής κάρτας. Χαμένοι οι τραπεζίτες από αυτή την ιστορία; Ας πρόσεχαν! Κερδισμένοι όλοι μας!
2. ΔΙΑΤΙΜΙΣΗ: Σε όλα τα ήδη πρώτης ανάγκης! Χαμένοι τα καρτέλ και οι μεσάζοντες; Ας πρόσεχαν! Κερδισμένοι οι αγρότες και οι καταναλωτές, δηλαδή όλοι μας!
3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ: Σε αυτά θα έχουν προτεραιότητα πρόσληψης οι Έλληνες πολίτες με έλεγχο της Πολιτείας! Αρκετά με το παραμύθι ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες! Απλώς οι Έλληνες αρνούνται να δουλέψουν στα μεροκάματα πείνας των αφεντικών, στα οποία συμβιβάζονται οι μετανάστες. Αλλά, εάν οι Έλληνες εργάτες είναι "τεμπέληδες", τότε γιατί 2.000 Έλληνες οικοδόμοι έχουν φύγει μέχρι στιγμής μετανάστες στις γειτονικές μας βαλκανικές χώρες;
Μόνο έτσι ο λαός μας θα απελευθερωθεί από τα δάνεια και την ακρίβεια, η αγορά και η πραγματική οικονομία θα κινηθούν ξανά και θα μπει τάξη στο χάος και στην αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Μόνο έτσι το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι δεν είναι ίδιο με τη Δεξιά!
Δεν επιθυμούμε ένα ΠΑΣΟΚ διαχειριστή, η διαχείριση απλώς θα παρατείνει την αγωνία, τη διαφθορά, την παρακμή, την εκπόρνευση των νέων μας παιδιών (της γενιάς των 700, 500, 400 ευρώ) από τα αφεντικά και θα διαιωνίσει το μαρασμό και την κατάθλιψη του έθνους!
Εδώ που φτάσαμε, στο ΤΕΛΟΣ της ΥΠΟΜΟΝΗΣ, ως αριστεροί και δημοκράτες δεν έχουμε διλήμματα: την κρίση να πληρώσει η Ολιγαρχία! Απαιτούμε μία Σοσιαλιστική Δημοκρατική Ανθρωπιστική κυβέρνηση σε μία Πολιτεία Δικαίου και Αρετής!

(σχετικό: Το Βήμα-14 Ιανουαρίου) Όταν ο Σόλων ανέλαβε τις τύχες της Αθήνας το 594 π.Χ., ο πλούτος και η δύναμη ανήκαν σε λίγα χέρια...

δικά μας - παλιότερα σχετικά
(1) τράπεζες...

(2)δεν έχει να πουλήσει...

(3) άρπαγες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ