Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Πολλοί πλέον, ξέρουν καλά. Τα blogs μας λένε την αλήθεια. Εμείς την αυτο-οργάνωση δεν την πουλάμε, την προσφέρουμε δώρο για την κοινωνία.

Αυτό, είναι το ερώτημα που κάνει το blog Παραπολιτική, (πριν από λίγες ώρες):
"Ρίχνοντας μια ματιά στις κυκλοφορίες των Κυριακάτικων εφημερίδων τις τελευταίες 3 εβδομάδες , παρατηρήσαμε ότι κάποιες εφημερίδες παρουσιάζουν μια εκπληκτική σταθερότητα...:
Δίπλα στο όνομα της εφημερίδας βλέπετε τις πωλήσεις τις 3 τελευταίες εβδομάδες
Το Παρόν 12.170 12.220 12.250 Ελεύθερη Ώρα 2.220 2.260 2.200
Το Άρθρο 4.090 4.190 4.130 Η Χώρα 1.220 1.420 1.450Η Νίκη 640 650 620 Είναι πράγματι εντυπωσιακή η...συνέπεια των αναγνωστών των παρακάτω εντύπων...Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι γίνεται "παιχνίδι" με τη δήλωση της κυκλοφορίας των εφημερίδων ώστε να δικαιολογούν - για τα μάτια του κόσμου - τις κρατικές διαφημίσεις...Είναι πράγματι εκπληκτικό πάντως ότι οι κυκλοφορίες των παραπάνω εντύπων αυξομειώνονται πάντα ανά δεκάδες φύλλα...Τι στο διάολο...Δέκα - δέκα τις αγοράζουν και δέκα - δέκα το μετανιώνουν;"



Αφού λοιπόν βρήκαμε ερώτημα περί τύπου, κρατικών διαφημίσεων και αναφορά στην κυκλοφορία, ας ρωτήσουμε και μεις μερικούς εδώ στον Πειραιά που "ταΐζουν" καλά τα μέσα ενημέρωσης: Κύριοι, είστε τόσο αφελείς; Δεν καταλαβαίνετε ότι πάνε τσάμπα τα φράγκα; Πολλοί περισσότεροι διαβάζουν το neagenia.


Και αφενός να είναι καθαρό ότι σοβαρολογούμε. Να είναι όμως επίσης καθαρό ότι επειδή ορισμένοι άρχισαν από τις πατσαβούρες τους να αναφέρονται αντιδεοντολογικά σε μας, αυτό για λόγους τάξης, αν συνεχίσουν δεν θα το αφήσουμε έτσι. Και μαζί τους, θα είναι ευκαιρία να τα πούμε ένα χέρι και με τις αρτοποιΐες. Που φτιάχνουν κάθε μήνα το ψωμάκι. Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Εμείς, προτιμάμε τον καλό καιρό. Είμαστε όμως "παντός καιρού".

Και ακόμη έχουμε τις αξίες της αλήθειας και της αλληλεγγύης, που μπορεί να αντιμετωπίσουν τους πιο ισχυρούς μηχανισμούς... Για την ώρα, θα σταματήσουμε εδώ.
Δείτε το και όσοι είστε κάπου αλλού, -προσεκτικά- και βλέπουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ