Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

neagenia: Πέρασε ένας χρόνος...





Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την πρώτη μας ανάρτηση "πράσινο μέλλον". Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα είναι καλό.



  • Επικοινωνούμε με εκατοντάδες, ανθρώπους κάθε μέρα

  • Δημιουργήσαμε τη μεγάλη εκδήλωση στο Ύλινο. Ενώσαμε τη φωνή μας με πολλούς. Και επιβεβαιώσαμε κατά αυτόν τον τρόπο, ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα. Ότι αυτό, δεν αποτελεί μια αιρετική άποψη που την διατυπώνουν οι λίγοι, αλλά επιθυμία γνήσια που ενδιαφέρει τους πολλούς. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας συμμετοχής, διεκδίκούμε έναν δημιουργικό ρόλο του neagenia. Αυτή είναι η συμμετοχή μας, Αυτή είναι η αυτο-οργάνωσή μας. Αυτή είναι η έννοια της εθελοντικής παρουσίας μας.

  • Πρωταταγωνιστήσαμε ως καταλυτικός πυρήνας για τη δημιουργία της κίνησης 16χρονη πόλη, και δουλέψαμε αποφασιστικά για την επιτυχία της ιδρυτικής εκδήλωσης στις Πλειάδες.

  • Είπαμε πάντοτε καθαρά και χωρίς υπολογισμό του κόστους, ότι πιστεύαμε. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Θεωρώντας ότι η αυτο-οργάνωση είναι μια κρίσιμη οργανωτική έπιλογή για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα, αλλά και απόφασιστική επιλογή σε ότι αφορά την πολιτική ουσία και την δυνατότητα έκφρασης στο πλαίσιο των σημερινών συνθηκών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ