Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Κορυδαλλός: η πιο θολή "διαφάνεια". Απ'έξω κούκλα...

Επαναλαμβάνουμε σήμερα ερωτήματα που έχουμε θέσει από τις 8 Απριλίου στον Δήμαρχο Κορυδαλλού κύριο Κασιμάτη (και στον κύριο Μπενετάτο της Νίκαιας, ένας - ένας με σειρά).

(Απόσπασμα της ανάρτησης, 8 Απριλίου)
...1) Στην τέταρτη σειρά της ανάρτησης χρησιμοποιείτε την φράση «η Δημοτική Επιχείρηση Κορυδαλλού». Θέλουμε
την επωνυμία της, και το ΣΗΜΕΡΙΝΌ Διοικητικό της Συμβούλιο, γιατί στο korydallos.gr δεν μπορούμε να βρούμε άκρη.

2) Ποιά ακριβώς Νομικά Πρόσωπα έκαναν την
Σύμβαση; Ποιο είναι το χρηματικό ποσό και ποιο το αντικείμενό της. Για να μην παιδευόμαστε, μπορείτε να μας χρεώσετε μια φωτοτυπία και να μας την στείλετε, γιατί είμαστε ενδιαφερόμενοι.

3) Τις σχετικές αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, γιατί η έρευνά μας δεν έχει αποτέλεσμα. Πιθανόν να μην ξέρουμε να ψάξουμε καλά, αλλά εσείς όπως αναφέρετε το ψάξατε. Απλό είναι: Τους αριθμούς Αποφάσεων.

4) Αναφέρετε:
“Τα χρήματα της μισθοδοσίας τους καταβάλλει, μέσω της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμος Νικαίας στη Δημοτική επιχείρηση Κορυδαλλού”.
Θα θέλαμε
να μας διαφωτίσετε μόνο, επειδή προφανώς πρόκειται και για πολλά λεφτά, σε ποιες οικονομικές καταστάσεις αποτυπώνει ο Κορυδαλλός το έσοδο και σε ποιες αντίστοιχες η Νίκαια το έξοδο; Καταλαβαίνετε, ότι πρόκειται για κάπως πολλά λεφτά. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, φτηνά- φτηνά με την ασφάλισή του ο κάθε εργαζόμενος, (αν δεν υπάρχουν παχουλοί μισθοί διοικητικών, διευθυντών προγράμματος κλπ) έστω ότι κοστίζει 1100 ευρώ έκαστος. Ο λογαριασμός πρέπει να είναι κάπως έτσι: 1100χ14 μισθοί =15.400 ευρώ χ 31 εργαζόμενοι=477.400 ευρώ.

Αν και πιστεύουμε ότι πρέπει να πρόκειται για πολύ μεγαλύτερο ποσό, νομίζουμε ότι και αυτό είναι αρκετό για να μην είναι δυνατόν να αποτελεί «αόρατο» κωδικό στους προϋπολογισμούς δύο Δήμων. Σωστά;

5) Τέλος, επειδή αναφέρεστε -με υπαινιγμό- στο 2002, πείτε μας τι εννοείτε; Δημοσιοποιήστε αυτήν την περιβόητη σύμβαση όπου αναφέρεστε και θα διαπιστώσετε αμέσως ότι το neagenia δεν χρωστάει σε κανέναν. Εάν όμως ρίχνετε πυροτεχνήματα ενώ η απαίτηση για απαντήσεις καθαρές είναι πιεστική και προφανέστατη, τότε να είστε σίγουροι ότι θα καταλογιστεί το σχετικό πολιτικό κόστος της ενέργειας και θα αποδοθεί εκεί που ανήκει.


Τις θέσεις μας αυτές, από το ενυπόγραφο email του neagenia, τις στείλαμε στους άμεσα εμπλεκόμενους Δημοτικούς Άρχοντες, στους οποίους δηλώσαμε ότι θα είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε τις απαντήσεις τους, προκειμένου να κλείσει αυτό το θέμα που παραμένει ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ. για την ώρα.... (κλικ να βρείτε όλη την ανάρτηση)...

Όχι μόνο δεν μας απάντησαν, αλλά ιδιαίτερα ο κύριος Κασιμάτης, φαίνεται ότι αρέσκεται να απαντούν καμιά δεκαριά νιόφερτα blogs που άνοιξαν οι πολιτικοί του φίλοι.
Αυτό, είναι πιό εύκολο, γιατί έτσι αντί να απαντά εκείνος στις ερωτήσεις που του κάναμε εμείς,"απαντούν" οι φίλοι του στις ερωτήσεις που κάνουν στον εαυτό τους!!!

Κύριε Κασιμάτη, ετοιμάζουμε μια προσεκτική επιστολή για το θέμα αυτό.
Υποψιαζόμαστε ότι πρέπει τελικά να πάει στον Πρωθυπουργό.

Εμείς, παρά την διαρκή φήμη που διακινούνται από καλοπροέραιτους έμπειρους ανθρώπους σε πλατείες του Κορυδαλλού, ότι "ο Πρωθυπουργός δεν θα ασχοληθεί", είμαστε λιγάκι αφελείς και θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Εδώ τα χαμπάρια από τα νέα ιστολόγια των ανιδιοτελών φίλων του κυρίου Κασιμάτη: (κλικ)

Εδώ παλιότερες ομορφιές: (κλικ), όταν το μοναδικό ιστολόγιο που σας υποστήριζε φαίνεται ότι το έγραφαν οι συνεργάτες που κάθονται δεξιά σας. Ενώ τώρα ...κρατάτε μια ισορροπία.



Ο ανωτέρω ζητά διπλή στήριξη του κυρίου Κασιμάτη;;;

Κούκλα έγινε η ιστοσελίδα του Δήμαρχου με τα απανωτά λίφτινγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ