Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Είναι κοινό μυστικό. Αλλά όταν βρίσκεις ντοκουμέντα πρέπει να τα προβάλεις.

Να τα προβάλεις, σαν να τα βλέπεις πρώτη φορά. Για ναρθεί η μέρα που δεν θα τα ξαναδούμε.

tenekedoupoli ( από

Βραχονησίδα.gr)

Κοινό μυστικό. Περνάς την πόρτα και τα ανθρώπινα δικαιώματα μένουν απέξω.




















(αναδημοσίευση)
Σάλος στούς κόλπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας απο τις φωτό στα κρατητήρια

Μαύρη Μέρα ξημέρωσε χθες στους κόλπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κερκύρας, μετά το σάλο που ξέσπασε στην τοπική κοινωνία αλλά και στο διαδίκτυο για τις εικόνες ντροπής που αντικρίσαμε στα κρατητήρια της Υποδ/νσης Ασφαλείας Κερκύρας. Προβληματισμένη και άλαλη επίσης φαίνετε και η τοπική ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κερκύρας αφού ουδείς δεν έχει αποφασίσει ακόμα να δώσει κάποιες εξηγήσεις μετά την τεράστια διάσταση που έχει πάρει το θέμα. Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες και τα σχόλια των bloggers στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να έχει αναρτηθεί παντού ως πρώτο θέμα , αφού το ένα μετά το άλλο όλα τα blogs αναδημοσιεύουν σαν βροχή την είδηση και τις εικόνες της ντροπής πίσω από τα κάγκελα της Υποδ/νσης Ασφαλείας Κερκύρας.
Φαίνεται δυστυχώς η κατάσταση των εν λόγω κρατητηρίων να ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των συναδέλφων αστυνομικών που υπηρετούν εκεί αλλά και επτασφράγιστο μυστικό αφού ουδείς ....................................


... σύμφωνα με τη συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και την Ελληνική νομοθεσία «η διοίκηση του καταστήματος έχει την υποχρέωση να εξασφαλίζει πλήρως την υγιεινή και καθαριότητα των κρατουμένων, καθώς και την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και να παρέχει για τον σκοπό αυτό όλα τα αναγκαία είδη…».
Εκτός από τις άκρως επικίνδυνες για την υγεία των όποιον κρατουμένων εκεί στα κρατητήρια της Υποδ/νσης Ασφαλείας Κερκύρας τίθεται επίσης ένα άλλο σοβαρό ζήτημα εκείνο της ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητας των κρατουμένων αφού μέσα στα κρατητήρια υπήρχε παραπεταμένος ένας γυάλινος φορητός καθρέπτης, γυάλινο μπουκάλι μπύρας και μεταλλικό στειλιάρι σκούπας που εύκολα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο από κάποιον επικίνδυνο συγκρατούμενο .

Read More......

Θάνατοι δένδρων. Διπλασιάστηκαν οι "φυσικοί".


Διπλασιάζονται οι θάνατοι των δέντρων;
Μεγάλη έρευνα σε 76 φαινομενικά υγιεί δάση των δυτικών ΗΠΑ και του Καναδά της εύκρατης ζώνης έδειξε ότι οι θάνατοι των δέντρων που οφείλονται σε μη καταστροφικά γεγονότα (γήρανση, ασθένειες κ.λ.π.) έχει διπλασιαστεί από το 1955. Η μελέτη έγινε από ερευνητές 8 διαφορετικών οργανισμών και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science. Οι θάνατοι των δέντρων στις συγκεκριμένες περιοχές (που αγγίζουν το ποσοστό του 1-2% ετησίως) είναι δυστυχώς περισσότεροι από τις γεννήσεις αναφέρει η ίδια έρευνα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η αύξηση της θνησιμότητας των δέντρων οφείλεται στο φαινόμενο της πλανητικής θέρμανσης (φαινόμενο του θερμοκηπίου). Αν αυτό το φαινόμενο συνεχιστεί, τα δάση θα γίνουν αραιότερα και θα αποτελούνται από περισσότερα νέα, αδύνατα δέντρα τα οποία θα απορροφούν πολύ λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από ότι σήμερα. Σε όλες τις μελέτες για τις κλιματικές αλλαγές οι επιστήμονες βασίζονται στα δάση των δυτικών περιοχών της Βορειοαμερικανικής ηπείρου ως έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες απορρόφησης διοξειδίου του άνθρακα. Αν οι θάνατοι συνεχιστούν πολλοί φοβούνται ότι θα αυξηθεί ο ρυθμός της θέρμανσης του πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο...
Όταν βέβαια το έχουμε ξεσκίσει το περιβάλλον, είναι "φυσικό" το κάθε αφύσικο γεγονός. Γιατί, χρόνια χιλιάδες, η ζωή κυλούσε με την γή να διατηρεί την ικανότητά στην αναπαραγωγή του κύκλου, κατά τρόπο θαυμαστό και αρμονικό.

Read More......

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Καραπινόκιο. (1 από πολλά)

Σήμερα, είχαμε κέφια...
Μας έχεις τρελάνει με τη μυτούλα σου.

Επειδή τελευταία ο τύπος των "νταβατζήδων" που θα πολεμούσες, εν χορώ μας τα έχει ζαλίσει με ...την ψαλίδα, που "κόντινε" , μας τα έχει ζαλίσει ότι θα χαρίσεις και πέντε φόρους
(από αυτούς που έχεις δουλέψει;), θα κάνεις και ένα μαγικό ντου και θα μας κάτσεις λέει για πάντα στο σβέρκο!

Ε όχι!

Η ψαλίδα, αν "κονταίνει", είναι επειδή σύντομα θα σου κόψει τη μύτη.
Και θα πείς επιτέλους και αλήθεια.
Θα είσαι εκείνος ο πρωθυπουργός που θα έχει συγκεντρωμένες στο πλάι του όλες τις δυνάμεις των νταβατζήδων, όλα τα διαπλεκόμενα, όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα μαύρα συμφέροντα -που θα πολεμούσε-, αλλά θα ηττηθεί, με πεντακάθαρη διαφορά.
Ηψαλίδα θα σου κόψει τη μύτη. ΚΑΡΑΠΙΝΟΚΙΟ ε ΚΑΡΑΠΙΝΟΚΙΟ
.
Αυτό είναι το όνομά σου, με αυτό θα πας στις εκλογές.

Από το neagenia θα ακολουθήσει σειρά αναρτήσεων με τίτλο ΚΑΡΑΠΙΝΟΚΙΟ.

Read More......

Νικήτας Κακλαμάνης. Ένας γνήσιος δεξιός.

Ξύρισε τελικά το πάρκο από μεγάλα δένδρα, με την παρουσία των ΜΑΤ.





Αντιγράφουμε από το blog του Αλέκου Στάμου, από όπου και οι φωτογραφίες.
Τα δέντρα κομμένα απο τον μεγαλοεργολάβο και τις μπουλντόζες του. Ο κόσμος εκεί, γυναίκες, νέοι, ηλικιωμένοι, μετανάστες υπερασπίζονται 2,5 στρέμματα πράσινου.Πέντε εισαγγελείς, η επιτροπή κατοίκων και ο εργολάβος διαπραγματεύονται αυτή τη στιγμή. Για να δούμε...

http://alekos.blogspot.com/2009/01/blog-post_26.html

Read More......

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Επικοινωνήστε μαζί μας :




Email me


EMAIL : neagenia07@yahoo.gr ADMIN



EMAIL : kamikazides@gmail.com




Ελάτε στην μεγάλη παρέα μας στο FACEBOOK


Photobucket

Read More......





Read More......

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Έργα για τέσσερα χέρια (piano)


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Παράρτημα Πειραιά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.


Piano, έργα για τέσσερα χέρια,
στην αίθουσα "Πλειάδες", στον Κορυδαλλό, στις 24 Ιανουαρίου.
Είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.
γιά να δείτε την πρόσκληση, κλικ στην εικόνα.

http://16xronipoli.blogspot.com/2009/01/blog-post_14.html

(από το http://16xronipoli.blogspot.com/)

Read More......

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

xasodikis τα έγραψε τέλεια, τα αναδημοσιεύουμε αυτολεξί


Estadio Chile

Η αφορμή ήταν αυτή, και με αυτήν την αφορμή ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε αυτό:

"Και όταν θα έρθει η ώρα που θα εγκαινιαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα στηθούν δύο στήλες. Στη μία στήλη θα αναγράφονται αυτοί που βοήθησαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση και στην άλλη θα αναγράφονται αυτοί που την πολέμησαν. Και αυτή η δεύτερη στήλη θα είναι χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε -αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς, και για τους οποίους όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για αυτούς".

Και λίγα λες δήμαρχε. Πολύ επιεικής είσαι. Το σωστό είναι αυτούς τους τελευταίους να τους σφάξουμε στα θεμέλια του γηπέδου, για να δέσουν τα μπετά, αυτό άλλωστε επιτάσσει η λαϊκή παράδοση. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο, καλή λύση είναι και ο δημόσιος απαγχονισμός έξω από το γήπεδο, για παραδειγματισμό. Ή, ακόμα πιο μοντέρνο, δημόσιος βασανισμός και εκτέλεση μέσα στο γήπεδο, πριν από το ματς των εγκαινίων.

Άντε να χαθείς από κει χάμω σαχλεπίσαχλε δημοσιοσχεσίτη. Άντε να κάνεις παρέα με τα φυντάνια της ακροδεξιάς.

Read More......

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Χα χα


[kafeneio]

Read More......

Καραβίσιο φρέντο.

Από καράβια καλά πάμε. Από καπετάνιο !?




Το ένα παπόρι εδώ
(http://www.enet.gr/




Το άλλο παπόρι εδώ
Προειδοποίηση για βολή εναντίον του "Αρίωνα"
Ένημέρωση 3.57π.μ. Μόλις πριν από λίγο το πλοίο δέχτηκε απειλή για προειδοποιητική βολή από τα τρία περιπολικά σκάφη του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού που το έχουν κυκλώσει. Για "πειρατία" κάνει λόγο ο βουλευτής του Σύριζα Θοδωρής Δρίτσας καλώντας την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα. (http://www.tvxs.gr/v3282)


Το τρίτο παπόρι εκεί
(parapolitiki)



Μήπως όμως η χώρα είναι ένα παπόρι σε θάλασσα αγριεμένη και πάμε χωρίς καπετάνιο;

Read More......

ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:
Ιωνικό Θέατρο. Από 18 Ιανουαρίου. Και κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ιωνικό Θέατρο ετοίμαζε και παρουσιάζει την πιο πρωτότυπη ίσως πρότασή του, ως τώρα :
«ΟΝΤΙΣΙΟΝ» , ένα έργο γραμμένο απ' όλο το θίασο, στηριγμένο στη λογικήτου επιτραπέζιου παιχνιδιού Cluedo και με τη συμμετοχή του κοινού.
Η «Οντισιόν» θα ανέβει στο ολοκαίνουργιο και πρωτοποριακό για τηνπεριοχή μας bar theatre «Γκαράζ» που βρίσκεται στο Πνευματικό ΚέντροΚορυδαλλού, επί της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη και εγκαινιάζεται μεαυτό το έργο.
Από την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και
κάθε Κυριακή και Δευτέρα (ώρα 20.30μμ)
έως το τέλος Μαρτίου, σας περιμένουμε στο κατάλληλαδιαμορφωμένο χώρο μας, όπου πίνοντας το κρασάκι σας, θα περιμένετε τησειρά σας για την Οντισιόν που διοργάνωσε η σκηνοθέτης Έλενα Moon.Mια οντισιόν με πολλές ανατροπές, γέλιο, προβληματισμό και όλα τα άλλαστοιχεία που δημιουργούν μια Μαύρη Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν : Μαρία Αμερικάνου, Ελένη Μιχαηλίδου, Ευγενία Πασπαλά,Ελένη Μίχου, Ιωάννα Πετρουτσά, Αντώνης Σιώπκας και Γιώργος Ακάσης.
Κουστούμια : Ελένη Πατσάκη, Γραφιστικά : Χρήστος Τριβιζάς,
Μουσική : Γιώργος Κομνάς
Σενάριο-Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος
Παράλληλα θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση φωτογραφίας με τίτλο : «ΜΑΥΡΟΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ» με έργα των : Μάκη Σιδεράκη, Ιορδάνη Κεραμιδά, ΑντώνηΠαπαδόπουλου και Γιώργου Κομνά
Τιμή εισιτηρίου : 10 € συμπεριλαμβανομένου του κρασιού σας
Πληροφορίες : 2104914901 6976443300
http://www.ionikotheatro.wordpress.com/
mail : ioniko1@otenet.gr
Έναρξη: Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 μ.μ.
Από το 16χρονη πόλη

Read More......

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ανησυχίες Μπατσογιανάαααατση! Και ανέκδοτα.






" Η πλατεία Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών καλύπτεται από το πανεπιστημιακό άσυλο".
Ωραία προβοκάτσια στήθηκε σήμερα από τον άρτι αφιχθέντα σύντεκνο Μαρκογιαννάαααατση! Η αφορμή για να "ξανανοίξει" πάλι το θέμα του ασύλου, στήθηκε μετά από ένα μεγάλο και ειρηνικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συνδρομή των γνωστών 200 κουκουλοφόρων αλλά και των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ!
Οι προθέσεις του "ακατάλληλου" (και με την τοποθέτηση παλιού του κολλητού στο υπουργείο Παιδείας) να παίξει επικοινωνιακά με την παιδεία άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά! Και βέβαια επειδή θα είναι μονο επικοινωνιακός ο διάλογος για την παιδεία, για μια φορά ακόμη, αυτός θα εξαντληθεί σε τέτοια θέματα τύπου "το πεζοδρόμιο της πανεπιστημίου είναι άσυλο"!
Ελπίζω να μην τσιμπήσουν στο ΠΑΣΟΚ (γιατί στην αριστερά θα τσιμπήσουν σίγουρα) με τέτοια ...ανέκδοτα, όταν η παιδεία στην Ελλάδα έχει καταντήσει πια στο σύνολο της ...ανέκδοτο!

Read More......

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Μαρκογιαννάκης - Μπατσογιαννάκης. (βλαχοκαμαρώνει καθισμένος στον σβέρκο μας).

Καλά που ήρθες βρε Μπατσογιαννάκη.
http://www.tvxs.gr/v2972?sent


Χρειαζόταν ένας άνθρωπος γνήσιος, για να μας επιβεβαιώσει ότι η δεξιά παραμένει...δεξιά. Μπατσογιαννάκης. Συλλεκτικό κομμάτι!

Read More......

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Περίμενε κανείς κάτι καλύτερο;


-"Είστε οι Βαράτε!.." τους είπε ο πνευματώδης Μαρκογιαννάκης κι αυτοί βαράνε στο ψαχνό. Συλλάβανε και 15 δικηγόρους!


-"Εσείς είστε το Κράτος. Είστε οι Βαράτε..."
Μ αυτά τα λόγια ο Μαρκογιαννάκης, κολλητός του δημοσιογράφου Κουκουλιτάκη, έδωσε εντολή στους "Τρείς κι Εξήντα Παίρνετε" να βαράνε στο ψαχνό.
Πριν απο λίγο μπουζουριάσαν και δυο ντουζίνες δικηγόρους και τους έχωσαν σε μια κλούβα σαν μαιμούδες.
Και γαμώ τους αναχηματισμούς έκανε ο Πρίγκηπας της Παλλίροιας!

Read More......

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ GREEK SONG ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Έφυγε

Read More......

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ (τα pelegkrinos anasxhmatistikan apo alla pelegkrinos).



Παγκόσμια ομάδα στο facebook με την ευκαιρία του ανασχηματισμού

τίτλος;
"ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ
(τα pelegkrinos anasxhmatistikan apo alla pelegkrinos). Ζήτω τα νέα relegkrinos"

Βασικές Πληροφορίες
Είδος: Κοινού Ενδιαφέροντος - Κατοικίδια και Ζώα
Περιγραφή:
"Αυτήν την ομάδα, δεν την κάναμε καθόλου για πλάκα"

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: neagenia07@yahoo.gr

Η ομάδα είναι ανοιχτή και μπορείτε να γράφεστε...

Εικονίζεται το σήμα της
ο γαϊδουράκος
Σοβαρές κουβέντες από αύριο...


Σήμερα, δείτε

Οχι, πείτε μου τι αλλάζει στην πολιτική της κυβέρνησης ( krogias)


Ο ανασχηματισμός του 2009 : Το πρώτο γενικό συμπέρασμα είναι : Έφυγανοι"Βατοπεδινοί" και ήρθαν οι "Εξεταστικοί !!!

(ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ)



Read More......

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Εγκληματίες.






κλικ στην εικόνα για να δείτε καλύτερα τους "τρομοκράτες" και τους δημοσιογράφους στο Μέτωπο...)



Αντιγράφουμε από sibilla
την απομαγνητοφώνηση:


"Κατορθώσαμε να μιλήσουμε τώρα (ώρα 01:45) με τον Ιταλό Vittorio Arrigoni, που δεν έχει εγκαταλείψει τη Γάζα.
- Βίκ, η κατάσταση;-
Ένα μεγάλο, τεράστιο σφαγείο. Δεν το συλλαμβάνει ο νους του ανθρώπου.
- Τώρα είσαι στο νοσοκομείο;
- Ναι. Χθες οι ισραηλινοί μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε ένα νοσοκομείο και μεταφέραμε όσους επέζησαν σε ένα άλλο.
- Πως σας ανάγκασαν;-
Περικύκλωσαν το νοσοκομείο, αν και ήταν υπό την προστασία του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, πυροβολούσαν όποιον πλησίαζε και άρχισαν να πολυβολούν κατευθείαν στα παράθυρα, τις πόρτες, το κτίριο… Πανικός…
- Τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα;
- Κοίταξε, οι δημοσιογράφοι είναι εκτός Γάζας και όλοι οι ευρωπαίοι είναι εκτός Γάζας, δεν κάνουν άλλο από το να ανακοινώνουν τα κείμενα που τους δίνει η Μοσάντ. Ξέρεις τον Pagliara;
- Τον Claudio Pagliara;
- Ναι, αυτός ο δήθεν ανταποκριτής της RAI, βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και δεν κάνει άλλο από το να διαβάζει τις ανακοινώσεις που ετοιμάζει η Μοσάντ για τους ανταποκριτές.
- Μήπως είσαι σκληρός μαζί τους…
- Μα τι λες; Πριν λίγο έφεραν στο νοσοκομείο μια οικογένεια που ξεκληρίστηκε. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις ανοιγμένο το κεφάλι ενός μικρού παιδιού;
- Τα ΜΜΕ λένε ότι κυνηγούν τους τρομοκράτες της Χαμάς.
- Γελοίοι υπηρέτες της Μοσάντ είναι. Ποιους τρομοκράτες; Ποια όπλα; Ξέρεις ότι δεν μας αφήνουν να περισυλλέξουμε νεκρούς και τραυματίες; Αυτό δεν το έκαναν να ναζιστικά στρατεύματα του Χίτλερ. Είναι κτήνη!
- Η κατάσταση στην πόλη της Γάζας;
- Πείνα! Δεν υπάρχει τίποτα να φάμε, ούτε ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά. Τα πτώματα αναδύουν τη νεκρική μπόχα παντού. Οι τραυματίες πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχει, εκτός από τους αγωνιστές γιατρούς, ούτε μία ασπιρίνη. Πρόκειται για ένα έγκλημα εκ προμελέτης και το έγκλημα αυτό θα βαραίνει για πάντα την Ευρώπη!- Σκέφτεσαι να φύγεις;
- Είμαι Παλαιστίνιος και θα μείνω ΕΔΩ! Μόνο νεκρό θα με πάνε στην Ιταλία τα κτήνη!
Τι να προσθέσουμε... ελπίζουμε και αύριο να είναι εκεί ο Βίκ, να μιλήσουμε μαζί του και να γίνει ο εφιάλτης όλων των Ευρωπαίων πολιτικών...

Read More......

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

30plus. http://www.30plus-gr.blogspot.com/


Λάβαμε το ακόλουθο (2 Ιανουαρίου 2009) δελτίο τύπου, του οποίου παραθέτουμε αποσπάσματα και παραπομπή
στην πηγή.






Με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να χαιρετίσουμε την πολύμορφη εξέγερση της νέας γενιάς, να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, και να τους πούμε ότι δεν είναι μόνοι τους. Ιδιαίτερα η πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν εκδήλωση μνήμης – συλλαλητήριο στις 9 Γενάρη, μέρα που πριν 18 χρόνια οι γνωστοί "αγανακτισμένοι πολίτες – νοικοκυραίοι" ΟΝΝΕΔίτες, δολοφόνησαν στο σχολείο του τον καθηγητή Νικο Τεμπονέρα, είναι η αφετηρία ώστε να συναντηθούν 2 αγωνιζόμενες γενιές.
Επειδή όμως εκεί που είναι ήμασταν, και εδώ που είμαστε θα έρθουν, οφείλουμε να τους πούμε μερικές αλήθειες, που εμάς δεν μας τις είπαν τότε αυτοί που θα όφειλαν...

...
Πάνε 18 χρόνια από τον δικό μας αγώνα που τόσο μοιάζει με τον δικό σας.
18 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ που οι παρακρατικοί «αγανακτισμένοι» ΟΝΝΕΔίτες...

...Η πλειοψηφία της Νεολαίας όταν τους μιλούν για πολιτική λένε: …είναι στημένο παιχνίδι.. είναι σικέ… έχουν δίκιο;

...Γι' αυτό πρέπει να απαιτήσουμε Εθνικό διάλογο για την αναβάπτιση του πολιτεύματος, με διαφανείς κανόνες διαχείρισης του δημόσιου πλούτου, θέσπιση τρόπου αποφάσεων με δημοψηφίσματα πανελλαδικού αλλά και τοπικού χαραχτήρα.
Επανεξέταση του εκλογικού συστήματος με καθιέρωση συγκεκριμένου ορίου θητειών σε πολιτειακούς θώκους (βουλευτές, δημάρχους κ.λ.π.) όπως ισχύει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να μπει τέλος στους επαγγελματίες πολιτικούς και ό,τι αυτό συνεπάγεται...

...Θέλουμε όμως να απευθυνθούμε και στη δικιά μας τη γενιά, που κάποιοι έχουν παιδιά και αγωνιούν κάνοντας 2 και 3 δουλειές για να τα ζήσουν, κάποιοι είναι σε απόγνωση και απογοήτευση για ότι συμβαίνει γύρω μας, κάποιοι νιώθουν θυμό αλλά δεν λαμβάνουν τη μεγάλη απόφαση... Σας λέμε λοιπόν:

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! με όποιον τρόπο μπορείτε και επιλέγετε
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Στη σκέψη, στην κουβέντα με τον φίλο, με τον συνάδελφο
πείτε δυνατά … ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! όπου και να ανήκετε πολιτικά για πραγματική Δημοκρατία
Διαφάνεια και Ισονομία.
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Γιατί δυστυχώς είμαστε η πρώτη γενιά που ζει χειρότερα από
την προηγούμενη και αν δεν αντιδράσουμε θα τα υποστεί και
η επόμενη.

Εμείς σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 9 Γενάρη ώστε να νιώσουν οι μαθητές και οι φοιτητές ότι δεν είναι μόνοι τους.
Επίσης σας καλούμε σε αυτοοργάνωση και διαρκή δράση και επικοινωνία μεσα απο το
WWW.30plus-gr.blogspot.com

Το κείμενο έχει τίτλο
( H γενιά των καταλήψεων του 90-91 στο πλευρό μαθητών και φοιτητών)
Το κείμενο υπογράφουν:
Παντελής Πασπαλάς
Στέφανος Μυτιληναίος

Η παραπομπή είναι:
WWW.30plus-gr.blogspot.com

Read More......

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Οι σκέψεις του Αϊ Βασίλη.



















πηγή: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1189125&id=787219821&ref=nf
Από το Άλμπουμ «Wall Photos» από Menelaos Gardikiotis
Εννοείται ότι η αναδημοσίευση, προϋποθέτει αναφορά στην πηγή

Read More......

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ